Μαύρος στο Contra.gr: "Σοβαρή περίπτωση ο Χάρις"

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε στο Contra.gr για την περίπτωση του ιδιοκτήτη της τράπεζας, Seymour Pierce Κιθ Χάρις, την οποία χαρακτήρισε σοβαρή. "Ζήτησα ραντεβού με τον Δημήτρη Βιντιάδη για να διαπιστώσω τις σκέψεις του", τόνισε μεταξύ άλλων.

Μαύρος στο Contra.gr: "Σοβαρή περίπτωση ο Χάρις"
mauros.jpg INTIME SPORTS

Το όνομα του Κιθ Χάρις που εμφανίστηκε στην επικαιρότητα της ΑΕΚ το απόγευμα της Τρίτης, είναι αν μη τι άλλο μία σοβαρή περίπτωση που δείχνει ότι η Ενωση μπορεί τελικά να βρει τον "Μεσσία" που τόσο αναζητά.

Ο Βρετανός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της τράπεζας Seymour Pierce είναι ο συμπαίκτης του Δημήτρη Βιντιάδη με τον οποίο θα μελετήσουν την κατάσταση της ΑΕΚ και θα ετοιμάσουν πρόταση για να γίνουν οι χρηματοδότες της και σταδιακά να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο.

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε στο Contra.gr και επιβεβαίωσε την περίπτωση του Χάρις, χαρακτηρίζοντάς την σοβαρή, ενώ αποκάλυψε πως ζήτησε να έχει άμεσα ραντεβού με τον Δημήτρη Βιντιάδη.

"Πρόκειται για μια σοβαρή περίπτωση. Αποφασίσαμε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες και μέχρι την Πέμπτη να πάει στα χέρια τους ο φάκελος με όλα τα στοιχεία της ΑΕΚ και οι ίδιοι θα αποφασίσουν για τα επόμενα βήματα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαύρος και πρόσθεσε:

"Ζήτησα από τον Ανδρέα Δημητρέλο να κλείσει ραντεβού με τον Δημήτρη Βιντιάδη και να συναντηθώ μαζί του μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Θέλω να τον γνωρίσω, να συζητήσω μαζί του και να ακούσω τις απόψεις του".

Οπως ενημερώσαμε και νωρίτερα, η συνέλευση της Παρασκευής μετατέθηκε για τον Σεπτέμβριο (25/09) και θα γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου 15 εκ. ευρώ ώστε μέχρι τότε να μπορεί να μπει, να την καλύψει και να επενδύσει -εφόσον όλα πάνε καλά- ο Βιντιάδης και οι συμπαίκτες του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK