Με έναν κόφτη η ΑΕΚ

Ο Έβαλντ Λίνεν δοκίμασε σχήμα με έναν αμυντικό μέσο στην προπόνηση της ΑΕΚ το Σάββατο (15/12), το οποίο πιθανότατα θα μεταφέρει και στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή.

Με έναν κόφτη η ΑΕΚ

Ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο από κάρτες Φώντα Φέτση και γι' αυτό παρέταξε στην προπόνηση ένα σχήμα 4-1-2-3, με τον Μιγκέλ Κορδέρο να αναλαμβάνει το ανασταλτικό κομμάτι μόνος του σε αυτόν το χώρο.

Στο τέρμα παραμένει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, δεξιά ο Βαλεντίνος Βλάχος και αριστερά επιστρέφει (από τα στόπερ) ο Γιάννης Κοντοές. Στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Γιώργο Κουτρουμπή, θα ξαναβρεθεί ο Γιάγκο Φερνάντες.

Από εκεί και πέρα, μπροστά από τον Κορδέρο στο κέντρο θα βρεθούν οι Γιώργος Κατίδης και Ρότζερ Γκερέιρο. Τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης θα καλύψει ο Ταξιάρχης Φούντας, την αριστερή ο Ζοζέ Φουρτάδο, ενώ φουνταριστός θα αγωνιστεί ο Μιχάλης Παυλής.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Κοτσαρίδης, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Β. Βλάχος, Αρκούδας, Γροντής, Τσούπρος, Κουτρουμπής

News 24/7

24MEDIA NETWORK