Με Μπακάκη, Τζεμπούρ και Μάνταλο η αποστολή

Τριπλή έκπληξη στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Γκουστάβο Πογέτ συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα τους Μπακάκη, Τζεμπούρ και Μάνταλο.

Με Μπακάκη, Τζεμπούρ και Μάνταλο η αποστολή

Όσον αφορά την περίπτωση του Μπακάκη, ο διεθνής μπακ είχε ανεβάσει ρυθμούς το τελευταίο διάστημα και ήταν θέμα χρόνου να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο Τζεμπούρ προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, ενώ ο Μάνταλος, αν και αρχικά υπολογιζόταν να επιστρέφει μετά τη διακοπή, τελικά κατάφερε να ξεπεράσει γρηγορότερα τις ενοχλήσεις μπαίνοντας κι αυτός στη 19άδα του προπονητή του.

Εκτός από τον τραυματία Ντίντακ ο Πογέτ απέκλεισε επίσης τους Τζανετόπουλο και Ανάκογλου από την αποστολή.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε, Τζιμπούρ.

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ