Μέσα ο Κοντοές, έξω Καφές, Λεονάρντο

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα είναι τελικά ο μόνος που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για την ΑΕΚ, αφού οι Λεονάρντο, Καφές προσπάθησαν αλλά δεν θα είναι στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Μέσα ο Κοντοές, έξω Καφές, Λεονάρντο

Ο Βραζιλιάνος μέσος κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να δώσει το "παρών", αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και μοιραία δεν συμπεριελήφθη στα πλάνα του προπονητή του. Αντιθέτως ο Καφές κατάφερε να προπονηθεί κανονικά, ωστόσο η μακρόχρονη απουσία του οδήγησε τον Κωστένογλου στην απόφαση να τον προφυλάξει.

Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες ο Γιάννης Κοντοές ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε την Παρασκευή και είναι στην τελική 20άδα. Οι υπόλοιποι είναι οι εξής: Αραμπατζής, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Φούντας.

H ΑΕΚ στοχεύει στην 6η συνεχόμενη νίκη της και για άλλον ένα συνεχόμενο αγώνα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Δέλλα, Βάργκας, Λαγού και του μεγάλου άτυχου της χρονιάς Έιντουρ Γκούντγιονσεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK