Μεταγραφές τέλος στην ΑΕΚ

Λίγες ώρες πριν από το φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ έκανε γνωστή την απόφασή της να μην προχωρήσει στην απόκτηση νέου ποδοσφαιριστή.

Μεταγραφές τέλος στην ΑΕΚ

Μεταγραφές τέλος για την ΑΕΚ, η οποία δεν προτίθεται να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου παίκτη μέχρι το φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως επισημαίνουν στην "Ένωση", η διοίκηση αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή μόνο εάν υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση που δεν θα προορίζεται όμως για βασικός αλλά για εναλλακτική λύση των παικτών που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ