Αποθέωση Μελισσανίδη στις εκλογές της Ερασιτεχνικής

Την αποθέωση κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο που διεξάγονται οι εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, γνώρισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. "Μην φοβάστε τίποτα. Σε δύο χρόνια η ΑΕΚ θα παίζει Ευρώπη", τόνισε ο Κώστας Νεστορίδης. Φαβορί οι Κοτσάτος-Αλεξίου, αποδοκιμασίες για τους αντιπάλους τους.

Αποθέωση Μελισσανίδη στις εκλογές της Ερασιτεχνικής

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος αφίχθη στο ξενοδοχείο λίγα λεπτά πριν από τις 18:00, έγινε δεκτός με καπνογόνα και συνθήματα από τους παρευρισκόμενους. Ο "τίγρης" μίλησε με κάποιους γνωστούς του, ωστόσο απέφυγε να κάνει δηλώσεις,

Η αναγέννηση της ΑΕΚ αρχίζει την Κυριακή με τη διεξαγωγή των εκλογών της ερασιτεχνικής. Οι Κοτσάτος και Αλεξίου είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την ανάληψη της "κιτρινόμαυρης" ηγεσίας, έχοντας την υποστήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η διαδικασία ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση λόγω έλλειψης απαρτίας, ωστόσο συνεχίζεται κανονικά δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Ο Κώστας Νεστορίδης που διετέλεσε προσωρινός πρόεδρος της "Μάνας ΑΕΚ" το τελευταίο διάστημα γνώρισε την αποθέωση όταν πήρε τον λόγο και τόνισε: "Μην φοβάστε τίποτα. Σε δύο χρόνια η ΑΕΚ θα παίζει Ευρώπη" . Αποδοκιμασίες ακούστηκαν εξάλλου για τις υποψηφιότητες των Γεωργατζόγλου και Μανουσάκη οι οποίοι αποφάσισαν να μη στηρίξουν το ενωτικό ψηφοδέλτιο.

Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου κάνοντας τον απολογισμό της θητείας της προηγούμενης ηγεσίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, υποστήριξε: "Σίγουρα υπήρξαν λάθη. Τώρα πρέπει να σταθούμε όλοι δίπλα στη νέα προσπάθεια. Από το 2008 όταν ανέλαβε η ORIGINAL έχουμε κάνει σημαντικά πράγματα, όσον αφορά τα αγωνιστικά. Το αντρικό βόλεϊ θα πρωταγωνιστήσει στην Α1. Στο γυναικείο βόλεϊ ήρθαν τίτλοι και θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα, αν δεν υπήρχαν ατυχίες και τραυματισμοί. Στο στίβο είχαμε μία πολύ καλή χρονιά και τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο. Για την πυγμαχία θέλω να πω συγχαρητήρια στον Κοενάκη που ανέλαβε Έφορος έχει φτιάξει τον δικό της χώρο στον Περισσό. Και η ποδηλασία έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει, ενώ και στο σκάκι όλοι τρέχουμε γι' αυτό διαθέτοντας πολύ χρόνο. Ακόμα και στο πινγκ - πονγκ περιμένουμε μεγάλες επιτυχίες".

Αποθέωση Μελισσανίδη στις εκλογές της Ερασιτεχνικής
INTIME SPORTS

Ο Αλέξης Αλεξίου στη τοποθέτησή του, υποστήριξε: "Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ ανεξαρτήτως που αγωνίζεται, ανεξαρτήτως παικτών. Η νέα διοίκηση δεν κατεβαίνει ως... αλεξιπτωτίστρια ή ως ουρανοκατέβατη. Έρχεται να αναλάβει το έργο που έτρεξαν τόσα χρόνια στην Ερασιτεχνική. Η διοίκηση ORIGINAL. Έβρισκαν τρόπους να χρηματοδοτήσει τα τμήματα. Όλα τα τμήματα είχαν ανοδική πορεία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα άλλα τμήματα, τα θεωρητικά πιο μικρά. Εξάλλου όλα τα τμήματα της ΑΕΚ είναι... μεγάλα. Οι δηλώσεις και οι δεσμεύσεις είναι περιττές. Όλοι θα κριθούμε.

Ένα πράγμα θα πω μόνο: Δεν θα παραπλανήσουμε ποτέ τον κόσμο, δεν θα πουλήσουμε ψεύτικη ελπίδα. Θα κυριαρχήσει η αλήθεια. Ο τρόπος διοίκησης πρέπει να είναι αυστηρός για να καταλάβουν όλοι ότι η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην κορυφή με αυστηρότητα. Οι εποχές που κάποιοι μέσω της ΑΕΚ προσπαθούσαν να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους ματαιοδοξίες έχουν περάσει... Θα ήθελα να υπάρχουν συνδυασμοί στις εκλογές με προτάσεις. Δεν πρέπει να κρίνεις τι θα κάνει ο άλλος, αλλά με μελέτες, πράξεις και έργα, είναι τι θα κάνεις εσύ. Πρώτα υγεία και μετά αγωνιστικές επιτυχίες".

Ο τελευταίος που πήρε τον λόγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, ήταν ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο οποίος δεσμεύτηκε για την αναγέννηση της ομάδας: "Αγαπητοί φίλοι, σύντροφοι και συναγωνιστές. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι: μιλούσα με ένα φίλο χθες που στα 18 μας τρέχαμε στα γήπεδα της Επαρχίας και μου είπε ότι "Θα γελάγαμε αν λέγαμε τότε ότι θα ηγηθείς στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ". Δεν είναι ακριβώς έτσι... Την "ΑΕΚ και τα μάτια σου" μου είπε η γιαγιά μου και ο παππούς μου. Δεν θα μιλήσω για γήπεδα, εξυγίανση και τα λοιπά σήμερα. Είναι δεδομένα. Η ΑΕΚ θα ξαναγίνει αυτοκρατόρισσα σε όλα τα αθλήματα, μαζί με τον κ. Μελισσανίδη. Δεν θα γίνει... αύριο αυτό. Αλλά θα γίνει. Σας ορκίζομαι ότι όσο αναπνέω και είναι αυτοί οι άνθρωποι δίπλα μας θα υπάρξει αναγέννηση. Θα βγούμε στους δρόμους, αλλά δεν είναι εύκολο. Θα γίνει όμως...

Αποθέωση Μελισσανίδη στις εκλογές της Ερασιτεχνικής
INTIME SPORTS

Είχα γράψει κάποτε τους 69 στόχους της ζωής μου (γεννήθηκα το 1969). Τον τελευταίο στόχο που είχα βάλει, τον συζήτησα με τον κ. Μελισσανίδη πριν μία εβδομάδα. Του είπα "πρόεδρε τώρα που ξαναμπαίνεις στην ΑΕΚ, σου εύχομαι εκτός από τα νταμπλ στην Ελλάδα να πάρουμε και ευρωπαϊκό τρόπαιο". Μου λέει "στο μπάσκετ είναι εύκολο. Στο ποδόσφαιρο θέλει πολλά λεφτά. Είναι δύσκολο να έχεις 200 - 300.000.000 ευρώ μπάτζετ που χρειάζονται για να πάρεις Champions League". Του είπα "πρόεδρε αυτός θα είναι ο στόχος. Να γίνουμε πρώτοι στην Ελλάδα και να πάρουμε ευρωπαϊκό". Δεν θα υπάρχει αναγέννηση χωρίς έναν άνθρωπο σαν τον Μελισσανίδη".

Η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Έφη Αποστολάκη μίλησε στην συνέλευση της Ερασιτεχνικής και δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα είναι δίπλα στην προσπάθεια κατασκευής γηπέδου: "Καταλαβαίνω κι αισθάνομαι κι εγώ την αγωνία σας για το γήπεδο. Εγώ ως Δήμαρχος σας βεβαιώνω πως θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψει η ΑΕΚ στο σπίτι της. Θα γίνει ότι πρέπει να γίνει σε συνεργασία και το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Παρόντες μεταξύ άλλων οι Ανδρέας Δημητρέλος, Δημήτρης Λαζόπουλος, Μάκης Κασνακίδης, Βαγγέλης Ασλανίδης, Νίκος Πανταζής, Νίκος Στράτος, Γιώργος Καραφέσκος, Μιχάλης Συμιγδαλάς, Έφη Αποστολάκη κ.α.

Η ψηφοφορία άρχισε λίγο μετά τις 15:00 και θα διαρκέσει έως τις 20:30.

News 24/7

24MEDIA NETWORK