Μπάγεβιτς: "Ξένος προπονητής που θα ξέρει την ΑΕΚ"

Για το τέλος της συνεργασίας με τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά και την επόμενη ημέρα στον πάγκο της ομάδας μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Δεν έκανε δηλώσεις ο Δέλλας.

Μπάγεβιτς: "Ξένος προπονητής που θα ξέρει την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα έγινε η προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη, η οποία ήταν η τελευταία παρουσία του Τραϊανού Δέλλα. Μαζί με τον "Κολοσσό" στο γήπεδο βρέθηκε και ο υπηρεσιακός προπονητής, Στέλιος Μανωλάς, προκειμένου να γνωρίσει την ομάδα, ενώ το πρόγραμμα παρακολούθησε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Μπάγεβιτς: "Ξένος προπονητής που θα ξέρει την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Δέλλας αποχαιρέτισε έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές του σε μια πολύ συγκινητική στιγμή, καθώς με πολλά παιδιά από αυτά που βρίσκονται σήμερα στο ρόστερ της ΑΕΚ, άρχισε μαζί τους από τη Γ' Εθνική.

Μπάγεβιτς: "Ξένος προπονητής που θα ξέρει την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο 39χρονος τεχνικός δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις κατά την αποχώρησή του, όμως δηλώσεις έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Δέλλα, μίλησε για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ και αποκάλυψε ότι ο νέος προπονητής θα είναι ξένος που θα γνωρίζει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς:

"Πρέπει να κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για τον νέο προπονητή. Ο Δέλλας βοήθησε πάρα πολύ την ΑΕΚ και σας παίκτης και σαν προπονητής. Αυτές οι στιγμές δεν είναι ευχάριστες, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Κοιτάμε μπροστά για να δούμε ότι την ΑΕΚ εκεί που αξίζει και είναι η θέση της. Ο Στέλιος θα φανεί με τον καιρό πόσο θα βοηθήσει και θα κάνει τη δουλειά του σωστά".

Από πού θα είναι ο νέος προπονητής;

"Ξένος θα είναι ο προπονητής. Δεν θέλω να λέμε ονόματα. Θα είναι σοβαρός, δυνατός, όσο γίνεται πιο καλός. Που γνωρίζει και την ΑΕΚ και τον πιστεύουμε όλοι. Πότε θα το καταφέρουμε θα δούμε".

Γιατί έφυγε ο Δέλλας κι αν υπήρχε διαφωνία;

"Δεν υπάρχει καμία διαφωνία. Όχι ιδιαίτερες. Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον πρέπει να έχεις διαφωνίες. Όμως η συνεργασία μας ήταν καλή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK