Μπλάνκο: "Μεγάλωσα στην Ελλάδα και την ΑΕΚ"

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ Ισμαέλ Μπλάνκο μίλησε στον Sport24Radio για τις αναμνήσεις του από τα ντέρμπι της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό.

Μπλάνκο: "Μεγάλωσα στην Ελλάδα και την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά

Για τις αναμνήσεις του από τα ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: “Αυτό που θυμάμαι είναι ο ημιτελικός του Κυπέλλου και η πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό εκείνη τη χρονιά. Είναι ειδικά παιχνίδια για τους ποδοσφαιριστές και η εβδομάδα που προηγείται είναι ιδιαίτερη για αυτούς, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως ο κόσμος απολαμβάνει αυτά τα ντέρμπι”.

Αν θυμάται κάποια από τα γκολ του έχει πετύχει κόντρα στον Παναθηναϊκό: “Όχι, αλλά θυμάμαι την ατμόσφαιρα και το πως ο κόσμος με υποστήριζε σε αυτά τα ματς. Γι΄ αυτό αυτά τα παιχνίδια ήταν ιδιαίτερα τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για τους παίκτες”.

Για την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για τέτοια παιχνίδια: “Ήταν ειδική η προετοιμασία κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών, η οποία σου προσέδιδε πίεση. Το σημαντικό για τους παίκτες είναι να παραμένουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, καθώς χρειάζεται ηρεμία για να κερδίσει κάποιος”.

Για το πως τον αντιμετώπιζαν οι αντίπαλοι: “Θυμάμαι ότι δεχόμουν σκληρά μαρκαρίσματα,αλλά είναι φυσιολογικά σε ντέρμπι όπως αυτό μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Μου λείπουν όλα αυτά και θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω”.

Για τις αναμνήσεις του από την Ελλάδα: “Ουσιαστικά μεγάλωσα στην Ελλάδα. Είμαι συναισθηματικά δεμένος με την χώρα και θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Πέρασα καλά εκεί και εγώ και η οικογένεια μου”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK