Μπουονανότε: "Θέλω να παίζω και το ξέρει ο προπονητής"

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε μίλησε για τη βαριά ήττα της ΑΕΚ (4-0) από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως το τελικό αποτέλεσμα δεν δείχνει την πραγματική διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, ενώ σχολίασε πως θέλει να αγωνίζεται.

Μπουονανότε: "Θέλω να παίζω και το ξέρει ο προπονητής"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής.

Μετά τη λήξη του αγώνα το μεγάλο αστέρι της "Ένωσης", Ντιέγκο Μπουονανότε, μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και τόνισε πως ήταν ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα για την ομάδα του. Μάλιστα, σε ερώτηση για το γεγονός πως δεν ξεκίνησε βασικός ανέφερε πως θέλει να παίζει και το γνωρίζει ο Τραϊανός Δέλλας.

"Σε κάθε ματς μπαίνουμε για τη νίκη. Είναι δυσάρεστο για μας. Νομίζω ότι μέχρι το δεύτερο γκολ η ομάδα μπορούσε και ανταποκρινόταν. Το σκορ δεν δείχνει τη διαφορά των δυο ομάδων, στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το ματς. Όταν δεχτήκαμε το τρίτο γκολ δεν υπήρχε επιστροφή.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες. Δε συμφωνώ ότι υπάρχει διάφορα δυναμικότητας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ όπως φάνηκε σήμερα. Και οι δυο έχουν καλούς παίκτες όπως και οι άλλες ομάδες".

Για το γεγονός πως δεν ξεκίνησε βασικός:

"Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει, αυτός που ξέρει και εγώ δέχομαι τις αποφάσεις του. Πάντα θέλω να παίζω, ο κάθε παίκτης θέλει να παίζει και το ξέρει ο προπονητής. Όταν μπαίνω προσπαθώ για το καλύτερο αλλά αυτός ξέρει".

Για τη συνέχεια:

"Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, ξέρουμε ότι έχουμε απομακρυνθεί από τον Ολυμπιακό αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ειρωνικό σχόλιο του Ντέμη με φωτογραφία του... Champions League

Δέλλας: "Δεν κατεβήκαμε από το διάστημα, όλοι εδώ ζούμε"

Τα καλύτερα tweets για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK