Ναυάγιο με Σα και νέα συνάντηση στα Σπάτα

Η ΑΕΚ… αποχαιρετάει για δεύτερη φορά την περίπτωση του Ορλάντο Σα και στρέφεται στις εναλλακτικές που θα ξεκαθαριστούν στη συνάντηση της Τρίτης.

Ναυάγιο με Σα και νέα συνάντηση στα Σπάτα

H περίπτωση του Ορλάντο Σα καίγεται οριστικά αφού η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ανέβει στο οικονομικό στο σημείο που ήταν οι απαιτήσεις της αγγλικής Ρέντινγκ, και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης εναλλακτικών λύσεων.

Αντίθετα η Μακάμπι διέθεσε ένα ποσό που ικανοποίησε τους Άγγλους και -όπως όλα δείχνουν- κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Ενδιαφέρον πάντως για τον Σα υπήρξε και από άλλες ομάδες, αλλά αυτό που έχει σημασία για την ΑΕΚ είναι ότι η ίδια αποτυγχάνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην ίδια περίπτωση.

Για την ιστορία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που προσέφερε η ΑΕΚ είναι κατά πολύ μικρότερο από αυτό που υποστήριξε σε ένα ρεπορτάζ ο τοπικός Τύπος του Ρέντινγκ.

Η αλήθεια είναι ότι βάσει… προγραμματισμού η ΑΕΚ πάει για απόκτηση επιθετικού ή μεσοεπιθετικού (δεξιού εξτρέμ) ενώ τις τελευταίες ώρες (και με δεδομένη την τραγική εμφάνιση του Άρθο σε ένα ακόμα ματς) προέκυψε συζήτηση και για αμυντικό.

Βέβαια το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν είναι και το πιο απλό, αφού για να συμβεί, πρέπει πρώτα να αποχωρήσει ο Ισπανός από το ρόστερ, μέσω κάποιας πρότασης που θα φέρει. Το να περιμένει κανείς ότι ο Άρθο μπορεί να φέρει ακόμα και τώρα κάποια πρόταση μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά… αισιόδοξο και για το λόγο αυτό παρατηρείται μία ασάφεια.

Την Τρίτη θα γίνει στα Σπάτα μια σύσκεψη ανάμεσα σε Πογιέτ, Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο και από εκεί και πέρα αναμένεται να τρέξουν οι όποιες εξελίξεις, αφού ούτως ή άλλως ο χρόνος της ΑΕΚ είναι μόλις μία... κουτσή εβδομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK