Νίκησαν το Αιγάλεω, αλλά δεν κέρδισαν τον Λίνεν

Το 3-1 της ΑΕΚ στο φιλικό με το Αιγάλεω θα πρέπει απλώς να καταγραφεί ως μία νίκη. Γιατί οι παίκτες το μόνο που δεν έκαναν ήταν να κερδίσουν με την απόδοσή τους τον Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος είδε μία προβληματική ομάδα και αν μη τι άλλο έχει Γολγοθά μπροστά του.

Νίκησαν το Αιγάλεω, αλλά δεν κέρδισαν τον Λίνεν

Υπό φυσιολογικές συνθήκες το φιλικό με το Αιγάλεω ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες της ΑΕΚ να δείξουν πράγματα και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω νωρίτερα είχε δει το παιχνίδι της U-20 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Καπανδρίτι.

Ο Γερμανός, όμως, είδε στο γήπεδο μία... κάτι σαν ομάδα, χωρίς αρχή, μέση και τέλος, η οποία αν και έπαιζε με μία ομάδα του περιφερειακού πρωταθλήματος δεν έδειξε σε κανένα σημείο του φιλικού τη διαφορά κλάσης.

Οι μόνοι που μπορούμε να πούμε ότι ξεχώρισαν κάπως για την ομάδα του Λίνεν (ο οποίος δεν σταμάτησε να κρατά σημειώσεις στο μπλοκάκι του) ήταν οι Κοντοές και Κουτρουμπής στο πρώτο ημίχρονο και οι Κουρέλλας και Βαλεντίνος Βλάχος στο δεύτερο.

Οσον αφορά στα γκολ, ο Κουτρουμπής άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, ο Χανιώτης ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα μετά από τραγικό λάθος του Κωνσταντόπουλου, ο Παυλής στο 61' έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ΑΕΚ και στο 87' ο Κουρέλας διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η σύνθεση της ΑΕΚ:

Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Κοντοές (64' Τσούπρος), Γιάγκο (24' Β. Βλάχος), Κορδέρο (46' Ρίκκα), Τσίτας (46' Κατίδης), Παυλής (64' Φουρτάδο), Λαγός (64' Κουρέλλας), Φέτσης (64' Τσουκαλάς), Αγκιριμπά (64' Κοτσαρίδης), Αρκούδας (64' Γκερέιρο), Κουτρουμπής (64' Μπουγαϊδης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK