Ντέμης: "Ούτε Ρώσοι ούτε Ρέστης..."

O Ντέμης Νικολαΐδης τοποθετήθηκε σχετικά με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες. Τι δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ για τα σενάρια περί νέων υποψήφιων επενδυτών, καθώς και για την προσπάθειά του να βρεθεί λύση στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

Ντέμης: "Ούτε Ρώσοι ούτε Ρέστης..."
nikolaidis.jpg INTIME SPORTS

Για τα σενάρια που θέλουν τον Νικολαϊδη να βρίσκεται σε επαφή με τον Γιάννη Μπεθάνη και Ρώσους επιχειρηματίες που σκοπεύουν να επενδύσουν στην ΠΑΕ, αλλά και με τον Ρέστη, ο ίδιος τόνισε μιλώντας στην ιστοσελίδα aek365:

"Δεν έχω βρεθεί ποτέ στη ζωή μου με Ρώσους επιχειρηματίες και ειλικρινά απορώ πως έχει κυκλοφορήσει αυτό το αστείο σενάριο. Οσον αφορά τις συναντήσεις μου τόσο με τον κύριο Μπεθάνη όσο και με τον κύριο Ρέστη, καμία σχέση δεν έχουν με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Θέλω να είμαι κατηγορηματικός σε αυτό".

"Είμαι απογοητευμένος από την αντιμετώπιση των θεμάτων της ΑΕΚ από τα ΜΜΕ. Καταλαβαίνω την ανάγκη για ενημέρωση, αλλά τα περισσότερα δημοσιεύματα και ιδίως αυτά που αναφέρονται σε ονόματα και σενάρια για πανίσχυρους επιχειρηματίες, το μόνο που κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν και να δημιουργούν ψεύτικα όνειρα και ελπίδες στον κόσμο της ΑΕΚ, πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο.

Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι κρίσιμη. Ναι, προσπαθώ να βρω λύση για την ομάδα μου τους τελευταίους τρεις μήνες. Αν και όταν βρεθεί, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από εμένα".

Σχετικά με το θέμα του δανείου και της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Νικολαϊδης παρέπεμψε στον Χάρη Οικονομόπουλο - όπως είπε είναι αυτός που χειρίζεται αποκλειστικά, πλέον, το θέμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK