Ο Άνταμ μένει στην ΑΕΚ, γιατί...

Παρότι έχουν γραφτεί πολλά περί... θολού μέλλοντος του Άνταμ Τζανετόπουλου στην ΑΕΚ και διάθεση του κλαμπ να τον παραχωρήσει για μία ακόμη φορά δανεικό, από την πλευρά Χιμένεθ δεν προκύπτει ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι "απαραίτητος" στην ομάδα.

Ο Άνταμ μένει στην ΑΕΚ, γιατί...

Δανεικός εκ νέου ο Τζανετόπουλος; Μάλλον όχι... Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2020 δεν θα φύγει το Γενάρη, σύμφωνα με πληροφορίες, για να " ψηθεί" σε κάποιο επαρχιακό κλαμπ του πρωταθλήματος.

Πόσο... αγροτικό ακόμη να κάνει ο συγκεκριμένος; Και πέρυσι δανεικός στον Ηρακλή ήταν άλλωστε. Αυτό είναι το σκεπτικό του Χιμένεθ που θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ και στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι φήμες περί δανεισμού του Άνταμ φούντωσαν περισσότερο με την απόφαση του Ισπανού να τον "κόψει" από την αποστολή στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν σημαίνει για τον Μανόλο Χιμένεθ ότι ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής δεν είναι " απαραίτητος" στο κλαμπ...

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος, λοιπόν, παραμένει στο κλαμπ, όπως πληροφορούμαστε τις τελευταίες ώρες γιατί ο Χιμένεθ θεωρεί ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο σαν σέντερ μπακ όσο και σαν αμυντικό χαφ.

Επισημαίνουμε ότι η ΑΕΚ συχνά πυκνά αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς των Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς και Βράνιες, ενώ παράλληλα στο χειμερινό μεταγραφικό πλάνο της Ένωσης δεν υπάρχει σχέδιο αγοράς στόπερ. Επίσης, ο Τζανετόπουλος ως γηγενής "κιτρινόμαυρος" μπορεί να δώσει βοήθειες και στην Ευρώπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK