Ο Άρθο ήταν δίπλα στο Μπατακλάν!

Ο Θέσαρ Άρθο βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή περίπου 100 μέτρα από το Θέατρο Μπατακλάν τη στιγμή των πυροβολισμών και των εκρήξεων και περιέγραφε στους συμπαίκτες του τις εφιαλτικές ώρες που πέρασε στο Παρίσι.

Ο Άρθο ήταν δίπλα στο Μπατακλάν!
Άρθο-ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Θέσαρ Άρθο ήταν ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ (οι άλλοι ήταν οι Γκάλο και Μπαρμπόσα) που βρισκόταν στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή όταν η πρωτεύουσα της Γαλλίας πνίγηκε στο αίμα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Μάλιστα ο Ισπανός αμυντικός της ΑΕΚ δεν ήταν απλά στο Παρίσι, αλλά ήταν με φίλους του σε εστιατόριο περίπου 100 μέτρα από το Θέατρο Μπατακλάν, όπου έγινε η πολύνεκρη επίθεση!

Σε συζητήσεις που είχε με τους συμπαίκτες του, ο Ισπανός τους περιέγραφε τις εφιαλτικές στιγμές που ακολούθησαν και την περιπέτεια της παρέας του η οποία κλείστηκε μέσα στο εστιατόριο για λόγους ασφαλείας, καθώς -όπως ήταν απολύτως λογικό- οι αρχές απαγόρευσαν την έξοδο. Τελικά αφού πέρασαν ένα τετράωρο μέσα στο εστιατόριο, αποχώρησαν όλοι ασφαλείς.

Όπως είναι απολύτως εύλογο στις συζητήσεις στα Σπάτα το απόλυτο ενδιαφέρον συγκεντρώθηκε στην πολύ άσχημη εμπειρία του Ισπανού, ο οποίος ανέφερε στους συμπαίκτες του ότι ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έπιασαν δουλειά οι παίκτες της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK