"Ο Μπουονανότε σας περιμένει στο ΟΑΚΑ"

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ντιέγκο Μπουονανότε θα έχουν οι φίλοι της ΑΕΚ, καθώς ο Αργεντινός θα βρεθεί την Πέμπτη (20/8) στο ΟΑΚΑ προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα και φανέλες λίγο πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

"Ο Μπουονανότε σας περιμένει στο ΟΑΚΑ"

Λίγες μέρες μετά από την άφιξή του στην Αθήνα και την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, ο Ντιέγκο Μπουονανότε θα γνωρίσει από κοντά τους φίλους της "Ένωσης", οι οποίοι θα τον περιμένουν για αυτόγραφα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (20/8).

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Ραντεβού με τους φίλους της ΑΕΚ θα έχει αύριο Πέμπτη στις δώδεκα το μεσημέρι στην αίθουσα "Κασιμάτης" του ΟΑΚΑ ο νεοαποκτηθείς Αργεντινός άσος, Ντιέγκο Μπουονανότε. Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League και του αγώνα της πρεμιέρας με τον Πλατανιά ο Ντιέγκο Μπουονανότε θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων μας για μία ώρα προκειμένου να υπογράψει στις νέες φανέλες της NIKE με το όνομά του και το νούμερο 30.

Ταυτόχρονα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία στην αίθουσα "Κασιμάτης" από αύριο Πέμπτη και από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα να αγοράσουν το εισιτήριό τους για τον αγώνα με τον Πλατανιά το Σάββατο στις 21.30 στο ΟΑΚΑ.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από την αίθουσα "Κασιμάτης" και την Παρασκευή τις ίδιες ώρες ενώ το Σάββατο θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK