O Nτίντακ λύνει τα χέρια του Πογέτ

Από την αρχή της περασμένης εβδομάδας, διαβάσατε Contra.gr ότι ο Ντίντακ Βιλά επρόκειτο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και μετά.

O Nτίντακ λύνει τα χέρια του Πογέτ
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον υπολόγιζαν για τον αγώνα του ΟΑΚΑ, αποφασίζοντας οριστικά πιο πριν ότι δεν χρειάζεται να επιβαρυνθεί ο παίκτης και να αγωνιστεί στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.

Χθες ο Ισπανός αριστερός μπακ της ΑΕΚ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και όπως όλα δείχνουν θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γκας Πογέτ ενόψει του αγώνα με τους Αγρινιώτες. Ο Ντίντακ θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα «κουμπώσει» οριστικά την τετράδα της άμυνας της ΑΕΚ, αφού ήταν το κομμάτι του παζλ το οποίο έλειπε από τον Πογέτ στον αγώνα της Κομοτηνής την περασμένη Κυριακή.

Δεδομένης της ανετοιμότητας του Ισπανού, στο αριστερό άκρο της άμυνας πήρε θέση ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος είναι η αλήθεια ότι δεν πήγε καλά. Σαφέστατα ο Ντίντακ είναι μια πολύ πιο αξιόπιστη μονάδα από τον Σοϊλέδη και όταν ο Ισπανός είναι καλά τότε η ΑΕΚ έχει… εγγυημένη την καλή λειτουργία της από τα άκρα της άμυνας.

Το παραπάνω είναι αρκετά σημαντικό αφού ο Πογέτ θέλει να παίζει αρκετά με τα ανεβάσματα των μπακ, δεδομένης και της εντολής που δίνει στους -θεωρητικά- εξτρέμ να συγκλίνουν προς τα μέσα προκειμένου να δημιουργούν χώρους για τους ακραίους αμυντικούς. Ο Ντίντακ (όπως και ο Γκάλο από την άλλη μεριά) μπορούν να αντεπεξέλθουν με κλειστά μάτια στον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, κάτι που αναμένεται να λύσει ακόμα περισσότερο τα χέρια του Ουρουγουανού τεχνικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK