Ο πολύγλωσσος και σχολαστικός Λίνεν, τα dvd των αντιπάλων και το φιλικό με το Αιγάλεω

Με μικρότερο ρόστερ (25-26 παικτών) από αυτό που βρήκε θέλει να δουλέψει ο σχολαστικός Εβαλντ Λίνεν. Η πρώτη του μέρα στα Σπάτα, τα dvd των αντιπάλων και οι τέσσερις γλώσσες που μίλησε στους παίκτες. Φιλικό με το Αιγάλεω το Σάββατο (16:00).

Ο πολύγλωσσος και σχολαστικός Λίνεν, τα dvd των αντιπάλων και το φιλικό με το Αιγάλεω

Η πρώτη μέρα του Εβαλντ Λίνεν στα Σπάτα ήταν μία πρώτη γνωριμία των ανθρώπων της ΑΕΚ και δη των ποδοσφαιριστών με το νέο τεχνικό της ομάδας.

Ο σχολαστικός Γερμανός προπονητής (καθόλου παράξενο για όσους τον γνωρίζουν) εξέφρασε την επιθυμία του να δουλέψει με ένα μικρότερο ρόστερ ποδοσφαιριστών (25-26), οπότε σιγά-σιγά θα αρχίσουν τα πρώτα "κοψίματα".

Του φάνηκαν πολλοί οι παίκτες και είναι πιθανόν κάποιοι να προπονούνται σε ένα ξεχωριστό γκρουπ ώστε να φτάσει στον επιθυμητό -για εκείνον- αριθμό.

Από κει και πέρα, ο Εβαλντ Λίνεν εξέπληξε ευχάριστα τους παίκτες, αφού μιλούσε τέσσερις διαφορετικές γλώσσες κάνοντας πιο εύκολη την επικοινωνία μαζί τους. Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ μιλούσε αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά και ολίγον από ελληνικά, θέλοντας να έρθει πιο κοντά με όλους τους ποδοσφαιριστές, Ελληνες και ξένους.

Επίσης, ο Λίνεν έχει αρχείο με dvd από αγώνες των αντιπάλων και δη του ΠΑΟΚ (το ντέρμπι με τον Αρη), ενόψει του αγώνα στη Τούμπα, ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο -σχεδόν ανύπαρκτο τούτη τη στιγμή- σκάουτινγκ.

Τέλος, ο Γερμανός τεχνικός έκατσε μετά το τέλος της προπόνησης και έτρεξε μόνος του για περίπου 45 λεπτά δείχνοντας πως προσέχει τη φυσική του κατάσταση.

*** Φιλικό με το Αιγάλεω έκλεισε για το προσεχές Σάββατο (16:00) η ΑΕΚ, εκεί όπου αναμένεται να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τις σκέψεις του Λίνεν. Ο μόνος προβληματισμός που υπάρχει είναι για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK