Οι δύσκολες περιπτώσεις των Μητρόπουλου και Βλάχου

Το θέμα του Παύλου Μητρόπουλου είναι αυτό που "καίει" την ΑΕΚ τούτη τη στιγμή. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο ο ποδοσφαιριστής -στον οποίο προτάθηκε τετραετές συμβόλαιο- αλλά η ρήτρα των 250.000 ευρώ που πρέπει να καταβληθεί στον Παναιτωλικό. Δύσκολη και η περίπτωση του Βαλεντίνου Βλάχου, για τον οποίο υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Οι δύσκολες περιπτώσεις των Μητρόπουλου και Βλάχου

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Παύλου Μητρόπουλου είχε τη Δευτέρα ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Η περίπτωση του νεαρού χαφ έχει μετατραπεί σε παρτίδα σκάκι με την ΑΕΚ να του έχει προτείνει τετραετές συμβόλαιο (έναντι 50, 70, 90 και 120.000 ευρώ το χρόνο αντιστοίχως), αλλά το πρόβλημα να είναι η ρήτρα του Παναιτωλικού.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα πρέπει να τα βρει με την ομάδα του Αγρινίου μέχρι τις 31 Μαϊου για μια ρήτρα 250.000 ευρώ, σε αντίθετη περίπτωση ο Παναιτωλικός θα εξετάσει και τις άλλες προτάσεις που έχει για τον παίκτη. Κάτι που ξεκαθάρισε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μάκης Μπελεβώνης, ο οποίος τόνισε πως ο Παναιτωλικός δεν πρόκειται να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Κατά τα λοιπά, δύσκολη είναι και η περίπτωση του Βαλεντίνου Βλάχου, η πλευρά του οποίου είχε και αυτή συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Για τον νεαρό αμυντικό υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον από το εξωτερικό κάτι που ανεβάζει το δείκτη δυσκολίας για την ΑΕΚ που θέλει να τον κρατήσει.

Συνάντηση υπήρξε και με τους εκπροσώπους των Καραλή, Αρκούδα, Καλογερή και Παυλή, με τον τελευταίο να δέχεται πρόταση για μονοετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ έναντι 10.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK