Οι τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά της ΑΕΚ

Οι Δημήτρης Ανάκογλου και Μακόλεϊ Κρισάντους βρίσκονται πολύ κοντά στην έξοδο, ενώ οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα κάνουν μία τελευταία προσπάθεια για την απόκτηση εξτρέμ, με τον Τζόναθαν Ζονγκό να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Οι τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά της ΑΕΚ

"Μεταγραφικός οργασμός" στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Ανάκογλου βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο, με τη Βέροια να ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού. Εκτός από τον Ανάκογλου η "Βασίλισσα του Βορρά" εξετάζει και την περίπτωση του Αμπλαγέ Φαγέ, ο οποίος έχει προτάσεις κι από Καλλονή και Τρίκαλα.

Παράλληλα, έχουν ενταθεί οι επαφές με τον Μακόλεϊ Κρισάντους προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να αποχωρήσει από το ρόστερ της "Ένωσης". Ο Νιγηριανός επιθετικός ζητάει να μείνει ελεύθερος, ενώ στην ΑΕΚ θέλουν να αποκομίσει κέρδος από ενδεχόμενη παραχώρησή του.

Όσον αφορά στον Τόμας Πέκχαρτ, αναμένεται να ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν κάποια χαρτιά από τη Γερμανία ώστε να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών. Τέλος, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς άφηνε "ανοιχτό" το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας εξτρέμ, με τον Τζόναθαν Ζονγκό να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK