Όλα ανοιχτά για Δέλλα

Η συνάντηση του Τραϊανού Δέλλα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ολοκληρώθηκε και πλέον όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του Έλληνα τεχνικού είναι ανοιχτά.

Όλα ανοιχτά για Δέλλα
Δέλλας INTIME SPORTS

Οι δύο άνδρες έδωσαν ο καθένας την ερμηνεία του για τη βαριά ήττα στο "Γ. Καραϊσκάκης" και μετά από αρκετή ώρα συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών, δεν προέκυψε ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με το μέλλον του "Κολοσσού" στον πάγκο της ομάδας.

Πλέον ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα μεταφέρει στον Δημήτρη Μελισσανίδη ό,τι συζήτησε με τον Έλληνα τεχνικό και στη συνέχεια θα παρθεί η απόφαση για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ή αν θα αποφασιστεί λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Όποια κι αν είναι η απόφαση πάντως, το κλίμα για τον Τραϊανό Δέλλα είναι βαρύ κι ακόμη κι αν επιλεγεί η λύση της παραμονής του στον κιτρινόμαυρο πάγκο, όλα δείχνουν ότι αυτή θα είναι προσωρινή, εάν δεν υπάρξει θεαματική μεταμόρφωση της ομάδας προς το καλύτερο.

Η θέση του Μελισσανίδη για Δέλλα

Στη συνάντηση με τους οργανωμένους, ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχολίασε για τον Δέλλα ότι είναι ένα προσωπικό του στοίχημα με τα σωστά του και τα λάθη του στεκόμενος και στις "εμμονές του με κάποιους παίκτες της περσινής ομάδας", εκφράζοντας ένα παράπονο για το γεγονός ότι κάποιοι από τους παίκτες που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις στις οποίες έγινε ξεχωριστή αναφορά ήταν και εκείνη του Θέσαρ Άρθο, καθώς ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής και συνήθως βρίσκεται εκτός αποστολής. "Θα δείτε και εσείς ότι ο Άρθο είναι παιχτάρα" ήταν μία εκ των φράσεων που βγήκαν από το στόμα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θέμα προπονητή και με τη... βούλα

Μελισσανίδης: "Όποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του θα φύγει"

News 24/7

24MEDIA NETWORK