Original 21: "Η δική μας μέρα"

Με ανακοίνωσή της η Original 21 καλεί τον κόσμο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, μετά την αδιαφορία που επέδειξαν οι μέτοχοι για τη σωτηρία της ομάδας.

Original 21: "Η δική μας μέρα"
spata.jpg INTIME SPORTS

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ημέρα των σωτήρων πέρασε...αυτό που απέδειξε, για εμάς τουλάχιστον, είναι ότι οι σωτήρες πέθαναν ! Όλα ήταν στο χέρι τους...πλέον είναι στα δικά μας ! Όχι μόνο στα δικά μας ως Οriginal21 αλλά όλων των ΑΕΚτζήδων.

Λύσεις ξαναείπαμε υπάρχουν, π.χ. λύση πρωτοδικείου, με τους ενωσίτες παρόντες για διαφανή έλεγχο σε ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς ! Το ερώτημα πλέον είναι ένα: θα δούμε την αλήθεια κατάματα ; Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την ιδέα ΑΕΚ με όποιο κόστος;

Κακά τα ψέματα, αν υπήρχαν σωτήρες δεν θα ήμασταν εμείς εδώ. Εν τέλει αδέρφια μας, ήρθε ο καιρός να δείξουμε σε όσους ακόμα αναρωτιούνται Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!

Η κατάληψη στα Σπάτα καλεί όλους όσους ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ, σήμερα (24/12/) στις 17:00 μ.μ. για την "επόμενη μέρα"... τη δική μας μέρα!

Η κατάληψη μας είναι κάτι αγνά ΑΕΚτζήδικο σε μια χώρα βρωμιάς, παλεύει για διαφάνεια και καθαρότητα , αλλά τα ΜΜΕ σιωπούν επιλεκτικά ανάμεσα από διαφημίσεις για δεκαοχτάχρονες καλλονές και σε δωρεάν καρτοκινητά, κάπου θυμούνται κι εμάς...τόσο αξίζουμε , τόσο αξίζει στην Ελλάδα του σήμερα η ανιδιοτέλεια και ο μη διαπλεκόμενος αγώνας ! Ίσως αν υπήρχαν ναρκωτικά, μαχαίρια και ω! τι τύχη νεκροί και αίμα, θα αποκτούσε για εσάς πραγματικό νόημα. Αντί να στηρίξετε, υπονομεύετε και ή είστε απλά ηλίθιοι και ανίκανοι για το λειτούργημα, ή απλά τα συμφέροντα επιτάσσουν άλλη γραμμή».

News 24/7

24MEDIA NETWORK