Οριστικά στη Χιουντάι ο Λεονάρντο

Οριστικά στη Χιουντάι ο Λεονάρντο με την ΑΕΚ να εξασφαλίζει άμεσα από τους Κορεάτες το ποσό των 800.000 ευρώ. Περίπου στο 1,25 εκ. ευρώ τα διαθέσιμα χρήματα στην Ενωση που χρειάζεται περίπου άλλα τόσα. Μετοχές τα χρήματα του κόσμου.

Οριστικά στη Χιουντάι ο Λεονάρντο

Την πόρτα εξόδου της ΑΕΚ περνάει οριστικά ο Λεονάρντο με την ΑΕΚ να παίρνει το ποσό που έδωσε το 2009 στον Κομπότη για να τον αποκτήσει από τον Λεβαδειακό: 800.000 ευρώ.

Αυτό είναι το ποσό που θα πάρει άμεσα η Ενωση από τους Κορεάτες της Χιουντάι (και συγκεκριμένα τη Jeonbuk Hyundai Motors) για να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και ακριβώς εδώ εντοπίζεται η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, αφού η ΑΕΚ θα εξασφαλίσει άμεσα το ποσό των 800.000 ευρώ, χωρίς προκαταβολές και εγγυητικές. Μάλιστα, η εγγυητική ήταν το "αγκάθι" που λίγο έλειψε να χαλάσει την υπόθεση, αλλά όλα πήγαν καλά για την ΑΕΚ, η οποία εξασφάλισε χρήματα για το ταμείο της μετά από αυτά που πήρε για τις πωλήσεις Μάκου και Κλωναρίδη.

Με τα 800 του Λεονάρντο, τα 400 του Γρηγόρη Μάκου και τα 150 που έμειναν από την πώληση του Βίκτορα Κλωναρίδη, η ΑΕΚ έχει ένα ποσό της τάξεως του 1 εκατομμυρίου 350.000 ευρώ και λείπουν ακόμη τόσα (και λίγα παραπάνω) για να καλυφθεί -κατά κύριο λόγο- το διπλό πρόβλημα με την Εφορία. Το ένα με το άρθρο 44 και το άλλο με τη ρύθμιση.

"Με τα χρήματα αυτά, συν του Μάκου και του Κλωναρίδη, συγκεντρώνεται το ποσό που χρειαζόταν για να καλυφθεί το άρθρο 44", δήλωνε το βράδυ της Πέμπτης ο Ανδρέας Δημητρέλος.

"Χρυσάφι" στον Λεονάρντο

Οσον αφορά στον ίδιο τον Βραζιλιάνο, οι Κορεάτες του προσφέρουν 750.000 ευρώ το χρόνο, συν μπόνους συμμετοχών (10.000 ευρώ το ματς!). Αν υπολογίσουμε ότι αυτοί έχουν περίπου 60 ματς τη χρονιά, τότε συγκεντρώνεται ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Επίσης, του προσφέρουν πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος, σπίτι και αυτοκίνητο.

Ο Λεονάρντο θα πάει το Σάββατο στην Κορέα και τη Δευτέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά τότε θα στείλουν τα χρήματα στην ΑΕΚ. Η Ενωση έχει θέση ως όριο την 27η Ιουλίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK