Παίκτης της ΑΕΚ ο Τζιοβάνι

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Τζιοβάνι, αφού η ομάδα έδωσε τα χέρια με τον πατέρα και ατζέντη του. Μέχρι την Κυριακή αναμένεται στην Αθήνα ο ποδοσφαιριστής.

O πατέρας του Τζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος μαζί με τον ατζέντη του έφτασαν στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης και συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Μετά και από τις τελευταίες συζητήσεις η συμφωνία με την πλευρά του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Φλουμινένσε είναι δεδομένη και εκκρεμεί πλέον μόνο η ολοκλήρωση του τυπικού μέρους της μεταγραφής.

Είναι γνωστό ότι ο πατέρας του Τζιοβάνι είχε ορισμένες επιφυλάξεις στο ενδεχόμενο ο γιος του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω τις κατάστασης που επικρατεί στο πολιτκό-οικονομικό σκηνικό. Για το λόγο αυτό ζήτησε να ταξιδέψει και ο ίδιος μαζί με τον ατζέντη του γιου του προκειμένου να δει από κοντά τις συνθήκες στη νέα πόλη εργασίας του Τζιοβάνι.

Απόλυτη ικανοποίηση από πλευράς παίκτη

Ο πατέρας του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή και ο ατζέντης του βρέθηκαν στα γραφεία της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, είδαν τις εγκαταστάσεις και τους χώρους που εκμεταλλεύεται η ομάδα, ενώ το απόγευμα βρέθηκαν και στο προπονητικό κέντρο της "Ένωσης" στα Σπάτα. Πριν από όλα όμως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξήγησαν στην πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι τόσο τα χρήματα που θα λάβει όσο και η οργάνωση του συλλόγου είναι απολύτως εγγυημένα, κάτι που εμπέδωσε τόσο ο πατέρας του παίκτη όσο και ο μάνατζερ.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έμεινε απολύτως ικανοποιημένη με αυτά που είδε και άκουσε στην Αθήνα, μεταφέροντας τα νέα στη Βραζιλία, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις. Το μόνο που απομένει είναι να πραγματοποιηθεί το ταξίδι του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις μαζί της, αφού πρώτα ανακοινωθεί επίσημα από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

O Tζιοβάνι αναμένεται στην Αθήνα το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμη:

Τελειώνει του Τζιοβάνι