Παρατηρήσεις του Λίνεν για τα κινητά και τα γεμάτα πιάτα

Εντονες παρατηρήσεις για τη συγκέντρωση της ομάδας πριν από τα παιχνίδια έκανε στους ποδοσφαιριστές ο Εβαλντ Λίνεν. Τα κινητά και τα γεμάτα πιάτα. Εκτός οι βασικοί κόντρα στην Καβάλα. Η αποστολή που επέλεξε ο Γερμανός.

Παρατηρήσεις του Λίνεν για τα κινητά και τα γεμάτα πιάτα

Εντονες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές περιλάμβανε μεταξύ άλλων το πρόγραμμα της Τετάρτης στην ΑΕΚ. Με αφορμή τη συγκέντρωσή τους πριν από τα παιχνίδια, ο Γερμανός προπονητής τους... τα είπε ένα χεράκι:

Δεν είναι προετοιμασία αυτή που κάνουμε. Είστε όλη μέρα με ένα τηλέφωνο στο χέρι και το αυτί. Άλλοι πάτε και τρώτε τρεις και τέσσερις φορές. Γεμίζετε το πιάτο! Πώς να παίξεις έτσι ποδόσφαιρο;"

Ο Λίνεν έκανε παρατηρήσεις και για την εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στον Πανθρακικό. Ο Γερμανός τόνισε ότι πέραν των λαθών του διαιτητή, η ομάδα δεν έπαιξε ποδόσφαιρο, η εικόνα της ήταν κακή και δεν έκανε έστω μία καθαρή ευκαιρία για γκολ.

Ο Λίνεν έκανε και προσωπικές παρατηρήσεις στον Ταξιάρχη Φούντα για τη συγκέντρωσή του και την απόδοσή του στο ματς με τον Πανθρακικό: "Δεν γίνεται να παίζεις καλά στο ένα παιχνίδι και στο επόμενο να έχεις τόσο κακή εικόνα! Επειδή έβαλες δύο γκολ δεν σημαίνει ότι όλα είναι καλά!"

Κατά τα λοιπά, η Ενωση προετοιμάζεται για τον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης με την Καβάλα, όπου ο Εβαλντ Λίνεν άφησε εκτός αποστολής τους περισσότερους βασικούς της ομάδας, όπως τους: Κωνσταντόπουλο, Κοντοέ, Κουτρουμπή, Αρκούδα Κοτσαρίδη, Κορδέρο, Γκερέιρο Φουρτάδο και Φούντα.

Στην προπόνηση, ο προπονητής της ΑΕΚ δοκίμασε στο τέρμα τον Αραμπατζή, δεξί μπακ τον Βλάχο, αριστερό μπακ τον Μπουγαΐδη, στο κέντρο της άμυνας τους Τσούπρο και Γιάγκο, τους Ρίκκα και Τσουκαλά κόφτες και μπροστά τους τον Γροντή, αριστερά στην επίθεση τον Παπαδημητρίου, δεξιά τον Σταματή και σέντερ φορ τον Κατίδη.

H αποστολή της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Γιάγκο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Τσίτας, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φέτσης, Αγκιρίμπα, Β. Βλάχος, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Νικολιάς, Γροντής, Τσούπρος, Κουρέλλας, Τσουκαλάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK