Πέναλτι, κόρνερ και... 3-4-3

Σε μία άσκηση τακτικής, ο Τραϊανός Δέλλας ζήτησε από τους αμυντικούς χαφ να γυρνάνε να παίρνουν τη μπάλα από τα στόπερ και να ξεκινούν την επίθεση με το σχήμα να μετατρέπεται σε 3-4-3.

Πέναλτι, κόρνερ και... 3-4-3

Το πρωί της Τετάρτης πριν το φιλικό με την Α.Ε. Διμηνίου, ο Τραϊανός Δέλλας είδε τους ποδοσφαιριστές του σε μία άσκηση τακτικής –χωρίς να αλλάζει κάτι στα πρόσωπα και στις ενδεκάδες που επέλεξε τις προηγούμενες μέρες. Ο προπονητής της Ένωσης ζήτησε από τους Κορδέρο και Φαγέ να γυρνάνε πίσω στα στόπερ για να παίρνουν τη μπάλα και να παίρνουν μέτρα ξεκινώντας την επίθεση της ομάδας.

"Όταν γυρνάει πίσω ο χαφ για να πάρει τη μπάλα να και ανεβαίνουν τα μπακ, παίζουμε 3-4-3. Αυτή είναι η διάταξή μας τώρα", ζήτησε ο "Τράι" από τους ποδοσφαιριστές του.

Και πέναλτι στο... μενού

Οι εκτελέσεις πέναλτι ήταν ένα από τα... αδύνατα σημεία τηςΑΕΚτη σεζόν που πέρασε στη Γ' Εθνική. Η αστοχία των ποδοσφαιριστών της "Ένωσης" έγινε αρκετές φορές αποτέλεσε αντικείμενο αναφοράς. Βέβαια τα πέναλτι εκτός από τύχη είναι και ...δουλειά. Έτσι, ο Τραϊανός Δέλλας είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να εκτελούν πέναλτι στην προπόνηση της Τρίτης.

Δουλειά και στα στημένα

Στην προπόνηση της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δούλεψαν και στα στημένα με τον Τραϊανό Δέλλα να βάζει "κίτρινους" και "πράσινους" να εκτελούν κόρνερ. Για τη μία ομάδα εκτελούσε ο Έλντερ Μπαρμπόσα και για την άλλη ο Βασίλης Ρόβας.

Σε ό,τι αφορά στον Πορτογάλο, όλα δείχνουν ότι είναι το φαβορί –μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο που ήταν στην ίδια ομάδα- να εκτελεί τα στημένα της Ένωσης καθώς διαθέτει πολύ καλό πόδι ενώ το συγκεκριμένο θέμα το …έχει σε μεγάλο βαθμό καθώς εκτελούσε τα στημένα στις προηγούμενες ομάδες του. Τόσο στην Μπράγκα, όσο και στην Αλμερία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK