Περιμένει Μοντανιέ, πιέζει ο χρόνος

Το θρίλερ ΑΕΚ-Μοντανιέ δεν έχει τελειωμό, αφού ο Γάλλος τεχνικός αναμένεται να απαντήσει στην «Ένωση» το Σάββατο, αφού μιλήσει και με την οικογένειά του.

Περιμένει Μοντανιέ, πιέζει ο χρόνος

Η ΑΕΚ μετά την τροπή θρίλερ που πήρε η υπόθεση του Φιλίπ Μοντανιέ, περιμένει σήμερα απάντηση προκειμένου να κλείσει το θέμα-σίριαλ του προπονητή της νέας περιόδου. Όπως είναι λογικό, στους «κιτρινόμαυρους» η χθεσινή μέρα άφησε προβληματισμό αλλά η τελευταία αίσθηση μετά και την επαφή Μιλοβάνοβιτς-Μοντανιέ, ήταν πως τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή με τον Γάλλο τεχνικό προκειμένου να υπάρξει συμφωνία και να αποφευχθεί το -πρώτα- ουσιαστικό και -μετά- επικοινωνιακό κάζο.

Διαφορά στο οικονομικό, εκτεθειμένη η ΑΕΚ

Στην «Ένωση» θεωρούν ότι ο Μοντανιέ άλλαξε τελευταία στιγμή κάποιες από τις απαιτήσεις του παρότι -όπως υποστηρίζουν- είχε ενημερωθεί εγγράφως για τις γενικές γραμμές της προσφοράς της ΑΕΚ, μετά το ταξίδι του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Παρίσι το προηγούμενο Σάββατο. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας και όταν διαπιστώθηκε η απόσταση, οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν την προσφορά τους ωστόσο υπάρχει αποδεδειγμένα απόσταση στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μικρό ποσό μπροστά στη σοβαρότητα της κατάστασης

Η ουσία της όλης υπόθεσης, όμως, είναι ότι για να δυσκολεύεται να κλείσει έναν προπονητή με φυσιολογικές απαιτήσεις, αφού οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal θα έκλεινε με ένα ποσό γύρω στις 800.000 ευρώ (μαζί με βοηθούς). Η διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή δεν είναι μεγαλύτερη από 200.000 ευρώ. Ποσό όχι αμελητέο για τα δεδομένα της σημερινής εποχής, αλλά όχι κάτι extreme αν σκεφτεί κανείς τη σοβαρότητα του πρότζεκτ: Δεν πρόκειται για κάποιον παίκτη, αλλά για τον προπονητή στον οποίο η ομάδα κατέληξε, επειδή -προφανώς- κάλυψε τις απαιτήσεις της.

Επιστροφή στη Γαλλία και απάντηση

Ο Μοντανιέ αναχώρησε από την Ελλάδα στις 8:30 το πρωί του Σαββάτου προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του για να κάνει σχόλιο στην τηλεοπτική μετάδοση του φιλικού ανάμεσα στη Γαλλία και στην Σκωτία. Πλέον η απάντησή του είναι θέμα χρόνου.

Την πιέζει ο χρόνος

Το πολύ σημαντικό της όλης ιστορίας είναι ότι ο χρόνος πιέζει ιδιαίτερα την ΑΕΚ η οποία στο τέλος του τρέχοντος μήνα θα πρέπει να έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν. Συνεπώς μέχρι τότε πρέπει να έχει τρέξει το θέμα του αγωνιστικού σχεδιασμού, κάτι που για να γίνει απαιτείται συμφωνία με τον προπονητή το συντομότερο δυνατό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK