Περιμένοντας να... ελευθερωθεί ο Τζεμπούρ

Στην ΑΕΚ περιμένουν να μείνει και επίσημα ελεύθερος ο Ράφικ Τζεμπούρ προκειμένου να ζυγίσουν την υπόθεση και να συζητήσουν για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών στην Ένωση.

Περιμένοντας να... ελευθερωθεί ο Τζεμπούρ

Η εβδομάδα που έρχεται ενδέχεται να είναι καθοριστική σε ότι αφορά την ενδεχόμενη πραγματοποίηση του deal της ΑΕΚ με τον Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός τα έχει βρει σε όλα με το κυπριακό ΑΠΟΕΛ σε προφορικό επίπεδο, ωστόσο θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην Ένωση.

Στο περιβάλλον του Τζεμπούρ τονίζουν ότι απομένει μόνο το τυπικό σκέλος για να παραμείνει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο στην ΑΕΚ θα περιμένουν να επισημοποιηθεί η εξέλιξη του συγκεκριμένου σήριαλ, προκειμένου να ζυγίσουν τα ενδεχόμενα και να συζητήσουν με τον ποδοσφαιριστή.

Μέχρι τότε, στην Ένωση εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών καθώς γνωρίζουν ότι είναι σε θέση ισχύος σε ότι έχει να κάνει με τον Τζεμπούρ, δεδομένης της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην ομάδα. Διερευνητική επαφή, πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χειρίζεται ο ίδιος την υπόθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK