Περιμένουν τον -πάντα βασικό- Tζιοβάνι

Βασικός και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αγωνίστηκε ο Τζιοβάνι Παλμιέρι Ντος Σάντος στη νίκη της Φλουμινένσε επί της Σάντος με 2-1. Περιμένουν το ΟΚ από τον Βραζιλιάνο στην ΑΕΚ.

Περιμένουν τον -πάντα βασικό- Tζιοβάνι

Στην υπόθεση του Τζιοβάνι και στο ενδεχόμενο της απόκτησής του από την ΑΕΚ αναμένεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις αφού στην «Ένωση» θέλουν να τελειώνουν και με το κλείσιμο της… τρύπας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι άνθρωποι της Elenko Sports η οποία έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή συζήτησαν με τους «κιτρινόμαυρους» στην Αθήνα, ταξίδεψαν στη Βραζιλία, ενημέρωσαν τον ποδοσφαιριστή και πλέον αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφασή του.

Βεβαίως ο Τζιοβάνι συνεχίζει τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Φλουμινένσε και προχθές αντιμετώπισε τη Σάντος σε αγώνα για το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Η Φλουμινένσε επικράτησε με 2-1 και ο Τζιοβάνι αγωνίστηκε βασικός σε όλη τη διάρκεια του 90λέπτου και είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ της ομάδας του, το οποίο προήλθε από δικό του κόψιμο.

Το μοναδικό γκολ της Σάντος στο ματς προήλθε από την πλευρά του σε εκδήλωση μιας αντεπίθεσης των φιλοξενούμενων και ενώ ο Τζιοβάνι ήταν ψηλά, κυνήγησε τη φάση αλλά την… κρίσιμη στιγμή έπεσε πάνω στον συμπαίκτη του που προσπάθησε να τον καλύψει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK