"Πραξικοπηματική" αλλαγή προέδρου στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ

Η πρόταση μομφής που κατατέθηκε εναντίον του Θανάση Μιχαήλ στο ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έφερε στον προεδρικό θώκο τον Κώστα Παπαδημητρίου. Ολες οι λεπτομέρειες.

"Πραξικοπηματική" αλλαγή προέδρου στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ

Οκτώ από τα δέκα μέλη του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ζήτησαν την παραίτηση του Θανάση Μιχαήλ και η Ενωση θα πορευθεί πλέον με νέο πρόεδρο τον Κώστα Παπαδημητρίου, ο οποίος μειοψήφησε της πρότασης.

Αυτή η "πραξικοπηματική" καθαίρεση του προέδρου δεν δικαιολογήθηκε από κανένα, αφού όλοι σχολίαζαν γενικώς και αορίστως πως η εξέλιξη αυτή έγινε για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου. Ο ίδιος ο Μιχαήλ δεν παραδέχθηκε το αποτέλεσμα αυτό και τόνισε πως για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να πάμε σε Γενική Συνέλευση και να κατατεθεί εκεί η πρόταση μομφής. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν το ΔΣ του ζητήθηκε να παραιτηθεί κάτι που αρνήθηκε.

Ολα τα παραπάνω έγιναν υπό τη σιωπηλή ανοχή και καθοδήγηση του πρώην προέδρου της Ερασιτεχνικής Δημήτρη Χατζηχρήστου, ο οποίος ήταν παρών στο ΔΣ.

Βέβαια, τα... προεόρτια είχαν αρχίσει πριν από περίπου 3 εβδομάδες όταν, επίσης με πραξικοπηματικό τρόπο, άλλαξε ο εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής στην ΠΑΕ με την τοποθέτηση στη θέση αυτή του Βασίλη Τόγελου (γενικού γραμματέα της Ερασιτεχνικής) αντί του Θανάση Μιχαήλ. Μάλιστα, οι έφοροι σκακιού και στίβου, κ.κ. Πιλάλης και Συνοδινός καθαιρέθηκαν γιατί είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους με τη συγκεκριμένη κίνηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK