Σε αφιέρωμα της Gazzetta dello Sport ο Ντίντακ

Η Gazzetta delllo Sport έκανε αφιέρωμα σε 10 ποδοσφαιριστές της Μίλαν, οι οποίοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και μεταξύ των "εκλεκτών" ήταν κι ο αμυντικός της ΑΕΚ, Ντίντακ Βιλά. Διαβάστε τι αναφέρει για τον Ισπανό άσο.

Σε αφιέρωμα της Gazzetta dello Sport ο Ντίντακ

Σε ηλικία 21 ετών, ο Ντίντακ Βιλά αποτέλεσε έναν από τους ανερχόμενους αστέρες του ισπανικού ποδοσφαίρου στη θέση του αριστερού μπακ. Οι εμφανίσεις με τη φανέλα της Εσπανιόλ, αλλά και της εθνικής ομάδας Κ21 της Ισπανίας τράβηξαν το ενδιαφέρον της Μίλαν, η οποία τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2011.

Όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού μετά από τρεις συνεχόμενους δανεισμούς σε Εσπανιόλ, Μπέτις και Έιμπαρ, έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι.

Η ηλεκτρονική έκδοση της " Gazzetta dello Sport" έκανε ένα αφιέρωμα σε 10 ποδοσφαιριστές της Μίλαν που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, με τον αμυντικό της ΑΕΚ να βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών".

"'Μπορεί να μην είναι ακόμα πρωταθλητής, αλλά έχει όλα τα εχέγγυα να γίνει', ανέφερε ο Αντριάνο Γκαλιάνι κατά την παρουσίασή του. Τον Ιανουάριο του 2011 ο Ντίντακ Βιλά, σε ηλικία 21 ετών, ήρθε στη Μίλαν ως μεταγραφή από την Εσπανιόλ, με την οποία πραγματοποιούσε αξιοσημείωτη πορεία. Όμως, δόθηκε δανεικός από τους ροσονέρι και δεν επέστρεψε ποτέ. Ύστερα από δανεισμούς σε Εσπανιόλ, Μπέτις και Έιμπαρ πήγε στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, όπου έχει συνέλθει και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ως βασικός", αναφέρει το κείμενο της ιταλικής ιστοσελίδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK