Σπριντ με οδηγίες... Πογέτ

Στην προπόνηση της AEK την Τρίτη, ο Γκουστάβο Πογέτ πήρε πάνω του το θέμα της φυσικής κατάστασης και έδινε ο ίδιος εντολές στις ασκήσεις των ποδοσφαιριστών. Καμιά κουβέντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα για το ματς της Μυτιλήνης.

Σπριντ με οδηγίες... Πογέτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ επέστρεψε την Τρίτη (5/4) σε ρυθμούς προπόνησης μετά το ρεπό που παραχώρησε ο Γκουστάβο Πογέτ στους ποδοσφαιριστές έπειτα από το ματς Κυριακής διατηρώντας τις συνήθειες του ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Δεδομένου του γεγονότος ότι οι "κιτρινόμαυροι" συναντήθηκαν για πρώτη φορά μεταξύ τους μετά από το ματς στη Μυτιλήνη, υπήρχε ένα ενδιαφέρον για το αν θα ειπωθεί κάτι σχετικά με το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Τελικά ο Γκουστάβο Πογιέτ επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους χωρίς να κάνει κάποια ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές, προτιμώντας να αποφορτίσει ψυχολογικά τους παίκτες ρίχνοντάς το κατευθείαν στη δουλειά.

Το βάρος στην προπόνηση της ΑΕΚ έπεσε στη φυσική κατάσταση με τον ίδιο τον Πογέτ να παίρνει πάνω του την εκγύμναση των παικτών παρότι δεν το συνηθίζει. Συνήθως οι γυμναστές της ομάδας Παναγιώτης Βούλγαρης και Τσάρλι Ότγουεϊ αναλαμβάνουν να επιβλέπουν το κομμάτι της εκτέλεσης των ασκήσεων, ωστόσο στη χθεσινή προπόνηση ο Γκουστάβο Πογιέτ έδινε ο ίδιος εντολές για εναλλαγή επιτάχυνσης στα πολλά σπριντ που έκαναν οι παίκτες της "Ένωσης".

Μοναδικό πρόβλημα ο Μπαρόχα

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ουρουγουανό τεχνικό είναι ο Άλεν Μπαρόχα, ο οποίος στον αγώνα της Μυτιλήνης... κληρονόμησε μια κάκωση στο αριστερό του πόδι και δεν κατέστη εφικτό να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Τις επόμενες μέρες ο γκολκίπερ της ΑΕΚ αναμένεται να μπει σιγά-σιγά στο κανονικό πρόγραμμα και να τεθεί στη διάθεση του Πογέτ προκειμένου ο τελευταίος να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον Βενεζουελάνο ή αν θα επαναφέρει τον Γιάννη Ανέστη στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK