Στα Σπάτα Χάρις και Βιντιάδης

Στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα ξεναγήθηκαν οι υποψήφιοι επενδυτές Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης.

Στα Σπάτα Χάρις και Βιντιάδης

Τους υποδέχθηκε ο Θωμάς Μαύρος ο οποίος ανέλαβε να τους κάνει μια πρώτη ξενάγηση στο χώρο. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις, όταν τον ειδοποίησαν για την άφιξη των επίδοξων επενδυτών.

Παρών στη συνάντηση κι ο διευθύνων σύμβουλος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος. Οι Χάρις και Βιντιάδης είχαν μια πρώτη γνωριμία με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης Βασίλη Τσιάρτα και με τον γενικό αρχηγό Χρήστο Κωστή.

Βιντιάδης και Χάρις γύρισαν όλες τις προπονητικές εγκαταστάσεις, κάθε μικρό και μεγάλο χώρο (γυμναστήρια, αποδυτήρια, γραφεία κλπ.) και εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από την εικόνα. Ο 59χρονος Άγγλος, μάλιστα, αποδείχθηκε ευχάριστος και πλακατζής ως χαρακτήρας, με αρκετά καλή σχέση με τη "στρογγυλή θεά", αφού -όπως γνωστοποίησε- έχει περάσει κι από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι 2 υποψήφιοι επενδυτές παρακολούθησαν και περίπου 20 λεπτά από την προπόνηση των ποδοσφαιριστών, αλλά, λόγω του προγράμματος, δεν ήταν δυνατό να γνωρίσουν και τον προπονητή των "κιτρινόμαυρων", Βαγγέλη Βλάχο. Παρ' όλα αυτά, τόσο ο Βιντιάδης όσο και ο Χάρις, εμφανίστηκαν απολύτως ενημερωμένοι για όλα τα ζητήματα της ομάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης, αποχώρησαν από τις εγκαταστάσεις και πήγαν για να δειπνήσουν με τον πατέρα του Δημήτρη Βιντιάδη, Βασίλη.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει επίσκεψη στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο χώρο όπου βρισκόταν το γήπεδο "Νίκος Γκούμας" και πιθανότατα ακόμα μία συνάντηση με τους Μαύρο και Δημητρέλο, ώστε να συζητήσουν ακόμα μερικά ζητήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 2 υποψήφιοι επενδυτές θα παρακολουθήσουν από το κεντρικό μπουθ του Ολυμπιακού Σταδίου το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη για την 3η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε ακόμα

Τροχανάς: "Αιχμαλωτίστε τους Βιντιάδη και Χάρις"

Δέχθηκε τη μείωση ο Γκερέιρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK