Στην Αθήνα ο Πογιέτ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αφίχθη λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι στο "Ελ. Βενιζέλος", με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, να τον υποδέχεται για λογαριασμό των "κιτρινόμαυρων".

Στην Αθήνα ο Πογιέτ
INTIME SPORTS

Ο Ουρουγουανός προπονητής αναμένεται μέσα στην ημέρα να έχει επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με σκοπό να καταλήξουν σε συμφωνία και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο 46χρονος τεχνικός μετέβη στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η αποστολή της ΑΕΚ πριν από τα παιχνίδια (Holiday Inn) όπου θα παρακολουθήσει μαζί με ανθρώπους της Ένωσης τηλεοπτικά το παιχνίδι της ομάδας στην Ξάνθη για το κύπελλο.

Στην Αθήνα ο Πογιέτ
INTIME SPORTS

Από τις συζητήσεις που πρόκειται για γίνουν, θα ξεκαθαρίσει ουσιαστικά το ζήτημα, αν και όλα δείχνουν πως ο Ουρουγουανός τεχνικός θα είναι εκείνος που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην επόμενη μέρα.

Από πλευράς "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν επίσημα το παραμικρό, κάτι που είναι απολύτως λογικό από τη στιγμή που δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Σημειώνεται ότι ο Πογιέτ προτίθεται να φέρει μαζί του στην ΑΕΚ έναν βοηθό προπονητή, τον Αργεντινό, Μαουσίο Ταρίκο, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής με καριέρα στην Ίπσουϊτς, την Τότεναμ και τη Γουέστ Χαμ, στο ντεμπούτο του με την οποία υπέστη ρήξη χιαστών και τερμάτισε την καριέρα του. Ο 42χρονος βρέθηκε στο πλευρό του Πογιέτ τόσο στην Μπράιτον όσο και στη Σάντερλαντ. Ακόμη ο Ουρουγουανός τεχνικός επιθυμεί να έχει στο τιμ του κι έναν δικό του γυμναστή, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να στελεχώσουν την ομάδα του κι άλλοι άνθρωποι της επιλογής του.

Όπως όλα δείχνουν από το προπονητικό τιμ του Δέλλα αναμένεται να μείνει μόνο ο Κώστας Καμπόλης, ενώ ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας ενδέχεται να έχει συμβουλευτικό ρόλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK