Συναντήθηκε με την Original ο Κοντονής

Συνάντηση με εκπροσώπους της Original 21, των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ύστερα από το "ναυάγιο" στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA.

Συναντήθηκε με την Original ο Κοντονής
Κοντονής Υπουργείο

O Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής συνομίλησε με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, μετά τη διαμαρτυρία που έκαναν στην είσοδο του Υπουργείου Παιδείας. Η αντιπροσωπεία της Original 21 βρέθηκε στο Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στο κλιμάκιο της UEFA και της FIFA για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το Υπουργείο, η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα, με τους οργανωμένους οπαδούς του "Δικεφάλου" να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το καθεστώς που επικρατεί στο ποδόσφαιρο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε κι η θέσπιση της κάρτας φιλάθλου, ζήτημα για το οποίο η Original 21 είχε διαφορετική άποψη και εξέφρασε τις επιφυλάξεις της.

Ο κ. Κοντονής αναφέρθηκε στην προτεραιότητα εξυγίανσης του ποδοσφαίρου, την προσπάθεια καταπολέμησης της βίας και επέμεινε στη συνεισφορά των οργανωμένων οπαδών στη δημιουργία ενός υγιούς ποδοσφαιρικού τοπίου στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κίνδυνος για αποκλεισμό της Ελλάδας

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ: Οι επιπτώσεις του Grexit

Κράξιμο ΑΕΚτζήδων σε Κοντονή-UEFA για Μαρινάκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK