Ξενιάδης στο Contra.gr: "Ποια σύλληψη; Έτρωγα πατσά..."

Το Contra.gr με αφορμή την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με σύλληψη του Βασίλη Ξενιάδη, επικοινώνησε με τον υποψήφιο επενδυτή της ΑΕΚ ο οποίος έκανε λόγο για αστειότητες.

Ξενιάδης στο Contra.gr: "Ποια σύλληψη; Έτρωγα πατσά..."

"Ποια σύλληψη; Αμέσως μετά την εκπομπή στον ΣΚΑΪ πήγα να φάω πατσά", είπε στο Contra.gr o Βασίλης Ξενιάδης στις 10:40 το πρωί της Τρίτης.

Το γραφείο Τύπου της ελληνικής αστυνομίας επιβεβαιώνει την είδηση πως ο Βασίλης Ξενιάδης συνελήφθη στον Πειραιά για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση που εκκρεμούσε και τονίζει πως αφέθηκε ελεύθερος μετά από λίγες ώρες.

Ο Βασίλης Ξενιάδης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" τα ξημερώματα της Τρίτης, κληθείς να τοποθετηθεί για τις καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν εναντίον του, τόνιζε: "Δεν έχει τελεσιδικήσει το θέμα. Δικάστηκα ερήμην και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της έφεσης".

Ο νομικός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος, μιλώντας στην ίδια εκπομπή υποστήριξε σχετικά: "Πέντε φορές έχει καταδικαστεί και ανά πάσα στιγμή μπορεί να συλληφθεί ο κ. Ξενιάδης".

Στην δημοσιότητα η φωτογραφία με το σκισμένο σακάκι

Η εφημερίδα "Δημοκρατία" έβγαλε στη δημοσιότητα την φωτογραφία του Βασίλη Ξενιάδη με το σκισμένο σακάκι ύστερα από επίθεση που είχε δεχθεί σε εταιρία στην Ποσειδώνος. Ο Σαλιαρέλης ισχυρίζεται πως η επίθεση έγινε από τον νυν πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ξενιάδης στο Contra.gr: "Ποια σύλληψη; Έτρωγα πατσά..."

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ξενιάδης, η επιταγή, οι Κινέζοι και η Morgan Stanley

Η ΑΕΚ, η Morgan και ο Ξενιάδης

Ξενιάδης: "Λεφτά υπάρχουν"


Ο Ξενιάδης ξαναχτύπησε στο facebook

Σαλιαρέλης: "Πήγα ως έμπειρος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK