Τα βρίσκει με Μάντζιο η ΑΕΚ

Στα "κιτρινόμαυρα" αναμένεται να ντυθεί ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος είναι θετικός στην πρόταση που του κατέθεσε η ΑΕΚ και θα απαντήσει (πιθανόν θετικά) την Πέμπτη. Τι ακριβώς του προσφέρουν οι "κιτρινόμαυροι". Παραμένει αναποφάσιστος ο Μόρας, τελειώνει ο Καράμπελας. Τα φιλικά που θα δώσει η Ένωση στην Αγγλία.

Τα βρίσκει με Μάντζιο η ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να είναι από την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος την Τετάρτη είχε συνάντηση στα Σπάτα με τους Θωμά Μαύρο και Βασίλη Τσιάρτα. Στη συνέχεια, ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ έλαβε mail την προσφορά της ΑΕΚ και αναμένεται να απαντήσει θετικά.

Η Ενωση προσφέρει στον Μάντζιο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 150.000 ευρώ συν περίπου 50.000 ευρώ από διάφορα μπόνους. Ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός και την Πέμπτη θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις.

Αντίθετα, το θρίλερ με τον Βαγγέλη Μόρα συνεχίζεται, αφού ο διεθνής αμυντικός παραμένει αναποφάσιστος. Το μεγάλο πρόβλημά του είναι η επόμενη μέρα μίας ομάδας που τούτη τη στιγμή έχει 29 παίκτες, εκ των οποίων οι δεκαεννέα είναι κάτω των 22 και από αυτούς οι δεκατρεις είναι κάτω των 20! Σε αυτούς βάλτε μόλις 10 που είχαν έστω ένα λεπτό συμμετοχής στο περσινό πρωτάθλημα.

Πάντως, η ΑΕΚ προχωρά την περίπτωση του στόπερ της Καλλιθέας, Γιώργου Κουτρουπή, ενώ αν χαλάσει του Μόρα οι "κιτρινόμαυροι" θα ψαχτούν για κάποιο άλλο μεγάλο όνομα για την άμυνα.

Στο μεταξύ, στα των... χρωστούμενων, η ΦΑΕ Δίνει -τελική- προθεσμία πέντε ημερών στην ΑΕΚ να πληρώσει τη δόση του περασμένου Σεπτεμβρίουαλλιώς θα προχωρήσει στην κατάθεση αίτησης διάρρηξης της ρύθμισης. Στην ΑΕΚ σηκώνουν τα χέρια ψηλά και δηλώνουν ανέτοιμοι για το άρθρο 44. Θα κάνουν, ωστόσο, αγώνα δρόμου -έστω την ύστατη στιγμή- για να βρεθεί λύση.

Τελειώνει ο Καράμπελας

Την Πέμπτη αναμένεται να τελειώσει από την ΑΕΚ ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος βρήκε ομάδα του εξωτερικού για να συνεχίσει την καριέρα του και απείλησε με προσφυγή αν δεν μείνει ελεύθερος. Ωστόσο, παίζεται ένα σκληρό πόκερ σχετικά με τα χρήματα που του οφείλονται και αυτά που θα του δώσει η ΑΕΚ, η οποία αναγκάζεται να τον αφήσει.

Στα της Αγγλίας, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η ΑΕΚ θα δώσει πέντε φιλικά. Το πρώτο είναι με την Πρέστον το Σάββατο στις 28 Ιουλίου. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Μπλάκμπερν, μία μέρα μετά (29/07), τη Νοτς Κάουντι στις 5 Αυγούστου, τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις 7 Αυγούστου και την Εβερτον στις 8 Αυγούστου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK