"Θα είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ"

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα SportDay ο Μίτσελ μιλά για την επιθυμία του να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, τονίζοντας πως περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Μπέρμιγχαμ.

"Θα είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

"Περιμένω ειδοποίηση από τον μάνατζερ μου, πρέπει πρώτα να λύσω το συμβόλαιο με την Μπέρμιγχαμ και μέχρι να συμβεί αυτό προτιμώ να μη μιλήσω", τόνισε αρχικά.

"Είμαι νέος ακόμη και σ' αυτή τη φάση της καριέρας μου δεν αποτελούν προτεραιότητά μου τα χρήματα. Ήθελα να βρω μία ομάδα όπου θα είμαι ευτυχισμένος, κάνοντας αυτό που αγαπώ και γνωρίζω, να παίζω μπάλα. Και στην ΑΕΚ ξαναβρήκα τη χαρά του ποδοσφαίρου", συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Ισπανός άσος.

Για το αν είναι έτοιμος αγωνιστικά, τόνισε: "Είμαι έτοιμος. Έχω κάνει κανονικά προετοιμασία με την Μπέρμιγχαμ, έχω αγωνιστεί σε κάποια φιλικά, σε καμία περίπτωση δεν θα είμαι πιο πίσω από τους υπόλοιπους. Γνωρίζω άλλωστε και την ομάδα και δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής".

Για τους λόγους που τον κάνουν να θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ, είπε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν όλοι στην ΑΕΚ και γι' αυτό ήθελα να μείνω, προτιμώντας την από τις ισπανικές ομάδες. Δεν κρύβω όμως ότι καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η παραμονή του Μανόλο. Μου αρέσουν ο τρόπος που δουλεύει στις προπονήσεις, η φιλοσοφία του, ο τρόπος που βλέπει το ποδόσφαιρο, το πώς μεταδίδει τις ιδέες του στους παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK