Tην Τρίτη η συνάντηση με τη Δούρου για το γήπεδο!

Η Περιφέρεια απάντησε άμεσα στο αίτημα της πλευράς της ΑΕΚ για συνάντηση με αντικείμενο συζήτησης την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ενδέχεται να δώσει το "παρών" και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Tην Τρίτη η συνάντηση με τη Δούρου για το γήπεδο!
INTIME SPORTS

Tις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό ότι η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η εταιρεία "Δικέφαλος 1924" Α.Ε. ζήτησαν συνάντηση με την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να συζητήσουν για ορισμένα ζητήματα που εκκρεμούν ενόψει της έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

Την Πέμπτη (08/10) η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου απάντησε θετικά στο αίτημα της πλευράς της "Ένωσης" και η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 13 Οκτωβρίου στις 19:00 . Στην ΑΕΚ εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την άμεση και θετική απάντηση της Περιφέρειας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται στη συνάντηση να δώσει το "παρών" και ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την ιδιότητα της εταιρείας "Δικέφαλος 1924" Α.Ε.

Ζητά συνάντηση και ο Δήμαρχος!

Στο μεταξύ ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας με επιστολή που έστειλε ζητάει συνάντηση με τους επίσημους εκπροσώπους της ΑΕΚ, του Υπουργείου και με φορείς της τοπικής κοινωνίας, με βασικό αντικείμενο την κατασκευή του γηπέδου της "Ένωσης" στο οικόπεδο που της ανήκει. Μεταξύ άλλων, ο Βασιλόπουλος στην επιστολή του αναφέρεται στην ανάγκη για αρμονική συνύπαρξη του γηπέδου με την πόλη και τους κατοίκους της. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη συνάντηση αναμένεται να υπάρξουν τις προσεχείς ημέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK