Τρελάθηκαν οι Ιταλοί: "Καλύτερος ο Λάζαρος από τον Πίρλο"

Η φοβερή εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που έφερε στα ίσα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πριν από την ολική ανατροπή στο 90' έγινε θέμα και στη γειτονική Ιταλία. Καλύτερο του... Πίρλο χαρακτήρισαν τον Έλληνα άσο στη "Repubblica".

Τρελάθηκαν οι Ιταλοί: "Καλύτερος ο Λάζαρος από τον Πίρλο"
EUROKINISSI

Με τον τίτλο: " Λάζαρος, καλύτερος από τον Πίρλο" συνοδεύει ιταλικό δημοσίευμα το αφιέρωμά του στο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ κατά του Ολυμπιακού από τον Έλληνα άσο.

Η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: " Μία εκτέλεση που θύμισε πολύ τα χτυπήματα των Πίρλο και Ζουνίνιο, δύο εκ των κορυφαίων εκτελεστών..."

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χριστοδουλόπουλος έχει περάσει από την Ιταλία παίζοντας στις Μπολόνια, Βερόνα και Σαμπντόρια.

Τρελάθηκαν οι Ιταλοί: "Καλύτερος ο Λάζαρος από τον Πίρλο"
EUROKINISSI

Το χτύπημα του Λάζαρου, πράγματι θυμίζει αυτά που έκαναν οι δύο αρτίστες, Πίρλο και Ζουνίνιο. Ο συγκεκριμένος τρόπος ονομάζεται "Folha Seca" που στα ελληνικά σημαίνει "ξηρό φύλλο" καθότι η μπάλα τη στιγμή που παίρνει μεγάλο ύψος ξαφνικά προσγειώνεται και αν πιάσει δύσκολα κάποιος γκολκίπερ έχει "απάντηση".

Το γκολ του αυτό το απόλαυσε και δεν το έκρυψε και ο ίδιος ο Λάζαρος που δήλωσε: " Είναι συγκεκριμένο το χτύπημα κι αν σου βγει, δεν υπάρχει η ελπίδα για τον τερματοφύλακα. Την έψαχνα τη βαλβίδα. Ήταν λάθος μου που δεν το έκανα μέχρι τώρα. Ελπίζω να μην με γράψουν για την ταχύτητα που πήρε η μπάλα."

Για όσους δεν πρόλαβαν ή δεν θυμούνται πάρτε μια γεύση πώς εκτελούσαν ο Ζουνίνιο και ο Πίρλο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK