Τσέκαρε Γιόχανσον η Μπριζ!

Η παρουσία του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της βελγικής ομάδας στο "Friends Arena" και το μεγάλο ματς της Σουηδίας με τη Γαλλία για τον μέσο της ΑΕΚ και η πρόταση που (προ)ετοιμάζει. Ένα ρεπορτάζ του Contra.gr από… καραμπόλα!

Sweden's Jakob Johansson, left, challenges for the ball with France's Paul Pogba during the World Cup Group A qualifying soccer match between France and Sweden at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, on Friday Nov. 11, 2016. (AP Photo/Michel Euler)
Jakob Johansson AP

Αναζητώντας λεπτομέρειες για τα πεπραγμένα του Μάρκους Μπεργκ στην πολύ μεγάλη νίκη της εθνικής Σουηδίας με τη Γαλλία το βράδυ της Παρασκευής (9/6), τοContra.gr«έπεσε» πάνω σε μία άλλη, πολύ σημαντική είδηση που αφορούσε την ΑΕΚ και τον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Στις εξέδρες του «FriendsArena» της Στοκχόλμης, βρέθηκε… κόσμος και κοσμάκης από σκάουτ και εκπροσώπους ευρωπαϊκών ομάδων, για να δουν εκ του σύνεγγυς τα αστέρια των δύο ομάδων. Ενας εξ’ αυτών ωστόσο, ταξίδεψε στη σουηδική πρωτεύουσα με έναν και μόνο στόχο: να «τσεκάρει» τον κεντρικό μέσο των «κιτρινόμαυρων».

Ο λόγος για τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπριζ, Ραϊμόντ Μομέν, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά το πιο δυνατό παιχνίδι των προκριματικών της Παρασκευής, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα απ’ τον άσο της ΑΕΚ, ο οποίος όπως τόνιζαν οι Σουηδοί βρίσκεται στα… ραντάρ της βελγικής ομάδας εδώ και περίπου τρεις μήνες.

Τσέκαρε Γιόχανσον η Μπριζ!

Ο Μομέν έμεινε πολύ ευχαριστημένος απ’ αυτά που είδε, αφού ο Γιόχανσον ήταν εκ των κορυφαίων της Σουηδίας, στη μεγάλη νίκη της που κρίθηκε στο 93’ απ’ τη μεγάλη γκέλα του Γιορίς και την απίθανη λόμπα του Τοϊβόνεν απ’ το κέντρο.

Οι πληροφορίες των Σουηδών συναδέλφων, ανέφεραν πως μετά την εμφάνιση του Γιόχανσον κόντρα στους Γάλλους, θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή η (επίσημη) κίνηση από πλευράς Μπριζ προς την ΑΕΚ, ωστόσο τα χρήματα που είναι σε θέση να διαθέσει η βελγική ομάδα, είναι απίθανο να καλύψουν τα «θέλω» των «κιτρινόμαυρων»

Κι αυτό διότι η Μπριζ κοστολογεί την τιμή του Γιόχανσον στο 1,5 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που η ΑΕΚ προ δύο εβδομάδων (σε αντίστοιχο ενδιαφέρον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ), οριοθετούσε την τιμή εκκίνησης των συζητήσεων στα 3 εκατ. ευρώ…

AP Photo/Michel Euler

News 24/7

24MEDIA NETWORK