Βάργκας: "Τιμητικό να αποτελώ μέλος της ΑΕΚ"

O Ρόναλντ Βάργκας μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου, στη φετινή πορεία της ΑΕΚ και στο μέλλον του στην ομάδα, αναφερόμενος και στις φήμες ότι τον θέλει στην Μπέτις ο Γκουστάβο Πογέτ.

Βάργκας: "Τιμητικό να αποτελώ μέλος της ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κατάκτηση του Κυπέλλου, η φετινή πορεία της ΑΕΚ και το μέλλον του στην ομάδα, είναι μερικά από τα θέματα που έθιξε ο Ρόναλντ Βάργκας με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News":

"Μπορεί ο πρώτος μας στόχος να ήταν το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο είναι εξίσου σημαντικό, όπως απερίγραπτη είναι και η ευχαρίστηση όλων των παιδιών που δούλεψαν σκληρά για να τα καταφέρουμε. Κάναμε τον κόσμο μας ευτυχισμένο και θέλω να πιστεύω πως το τρόπαιο αυτό είναι μόνο η αρχή", τόνισε αρχικά και συνέχισε:

"Το να σηκώνεις ένα Κύπελλο ψηλά αποτελεί συναίσθημα που δύσκολα μπορείς να περιγράψεις με λόγια και το οποίο προσωπικά δεν θα αντάλλασα με τίποτα. Ειδικά για εμάς στην ΑΕΚ ήταν η ανταμοιβή μας μετά από μία σεζόν που ζήσαμε τα πάντα. Και όμορφα πράγματα και δυσάρεστα και σπουδαίες νίκες, αλλά και ήττες, τις οποίες επιχειρήσαμε να σβήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Στα εύκολα όλα είναι απλά, όμως στα δύσκολα ήμασταν ένα, μια γροθιά, μια οικογένεια, ένα σώμα, μια ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος. Για μένα είναι σημαντικό και μαζί τιμητικό να αποτελώ μέλος της ΑΕΚ και να τη βοηθώ παντού και πάντα με οποιονδήποτε τρόπο. Είχα πει ότι πρέπει να πάρουμε το Κύπελλο για να μείνουμε στην ιστορία του συλλόγου. Αυτό ακριβώς πράξαμε. Γράψαμε ιστορία και ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα και τον οποίο νικήσαμε φέτος δύο φορές".

Όσο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπέτις του Πογέτ, ξεκαθάρισε: "Είμαι παίκτης της ΑΕΚ, έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου και θέλω να ζήσω μαζί της και άλλες ευτυχισμένες στιγμές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK