"Βλέπει" Μπαργκάν, παίρνει Καραλή

Σε πείσμα του άδειου ταμείου και εν αναμονή των κινήσεων Βιντιάδη, η ΑΕΚ επιμένει μεταγραφικά. Μετά τη συμφωνία με τους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο, επιδιώκει την απόκτηση του Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος, πάντως, έχει συμβόλαιο με τη Βέροια. Κλεισμένος θεωρείται ο Γιάννης Καραλής.

"Βλέπει" Μπαργκάν, παίρνει Καραλή

Παρά τα δυσεπίλυτα προβλήματά της, η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης, προκειμένου να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας και να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο βελτιωμένο πρόσωπο το 2013.

Ο βασικός μεταγραφικός της στόχος, πλέον, ακούει στο όνομα Κενάν Μπαργκάν. Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός (παίζει και στις δύο πτέρυγες) έχει συμβόλαιο με τη Βέροια, ωστόσο οι άνθρωποι της Ένωσης αναζητούν μία φόρμουλα για να τον αποκτήσουν και ήδη έχει γίνει μία ανεπίσημη κρούση προς τον παίκτη, ο οποίος δεν θα είχε πρόβλημα να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Εν αντιθέσει με τη δύσκολη περίπτωση του Μπαργκάν, οι άνθρωποι του "δικεφάλου" θεωρούν κλεισμένο τον Γιάννη Καραλή, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα. Παράλληλα, γλυκοκοιτάζουν τον Δημήτρη Ανάκογλου του Πανσερραϊκού και επιθυμούν το δανεισμό του Βίκτορα Κλωναρίδη, αλλά θα πρέπει να καταβληθεί ένα ποσό της τάξης των 100-150.000 ευρώ.

Όσον αφορά το αριστερό αμυντικό άκρο κι ενώ ο Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, η ΑΕΚ εξετάζει δύο περιπτώσεις παικτών που θέλει να τσεκάρει και ο Έβαλντ Λίνεν μόλις επιστρέψει από τη Γερμανία. Ο λόγος για τους Χρήστο Τασουλή (21χρονος παίκτης του Φωστήρα) και Άγγελο Σικαλιά (23χρονος άσος της Δόξας).

Μία άλλη περίπτωση που απασχολεί τους ανθρώπους της Ένωσης ακούει στο όνομα Βασίλης Βαλλιάνος. Ο 24χρονος μπακ ανήκε στις ακαδημίες της τη σεζόν 2006-07, κατόπιν θήτευσε σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Νέα Ιωνία προτού πραγματοποιήσει δύο γεμάτες σεζόν με την Παναχαϊκή. Αυτή τη στιγμή βγάζει το ψωμί του στη γερμανική Λίμπεκ (δ' κατηγορία) και έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Λίνεν (Άγγελος Τσέλιος).

Από εκεί και πέρα η κατάληψη στα Σπάτα συνεχίζεται, ενώ πέραν του προέδρου της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη κανένας εκ των μετόχων δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Original.

*** Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη (27/12, 17:00).

News 24/7

24MEDIA NETWORK