Βροντερές απουσίες από τη συνάντηση στα Σπάτα

Το Contra.gr αποκαλύπτει: ποια η στάση Μελισσανίδη, Νοτιά, Χατζηιωάννου και Μπάγεβιτς στο κάλεσμα Τροχανά. Βροντερές απουσίες στην κρίσιμη συνάντηση της Κυριακής στα Σπάτα. Λεονάρντο: "Είμαι εδώ, θέλω να μείνω".

Βροντερές απουσίες από τη συνάντηση στα Σπάτα

Χωρίς τα βαριά χαρτιά αναμένεται να διεξαχθεί η κρίσιμη και περίφημη πλέον Ενωσίτικη συνάντηση την Κυριακή στα Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, δεν θα δώσει το παρών ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος επέστρεψε την Πέμπτη από το Λονδίνο και την Κυριακή θα απουσιάζει πάλι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Είναι πιθανόν να ετοιμάσει επιστολή για την Κυριακή με την οποία θα γνωστοποιεί τη θέση του.

Βροντερή απουσία αναμένεται να είναι και αυτή του Νίκου Νοτιά, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη, αφού όπως φαίνεται δεν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα από την Αμερική για τη συνάντηση.

Επίσης, ο Πόλυς Χατζηιωάννου, από τον οποίο περίμεναν να προσδώσει μία άλλη σοβαρότητα (και λόγω οικονομικής επιφάνειας) είναι εξαιρετικά δύσκολο να μεταβεί στα Σπάτα την Κυριακή για τη συνάντηση.

Ακόμη, απών από το κρίσιμο ραντεβού θα είναι και ο Πέτρος Παππάς.

Τέλος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος προσφάτως τοποθετήθηκε στο Contra.gr για το κάλεσμα Τροχανά, θα αποφασίσει και θα γνωστοποιήσει την πρόθεσή του την Παρασκευή. Εχει, πάντως, ενημερωθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη με ό,τι αυτό να σημαίνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK