Χωρίς Πλατέλλα και τιμωρημένους στη Λιβαδειά

H AEK oλοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τη 19μελή αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (16/04).

Εκτός αποστολής έμεινε -όπως αναμενόταν- ο Βαγγέλης Πλατέλλας ο οποίος ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό με αποτέλεσμα να χάσει τις τελευταίες προπονήσεις. Πέραν του τραυματία Πλατέλλα, απουσιάζουν φυσικά και οι τιμωρημένοι Σιμόες, Κορδέρο, Άρθο.

Από εκεί και πέρα, στη Λιβαδειά θα ταξιδέψουν συνολικά 19 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Ανέστη, Μπαρόχα, Γκάλο, Μπακάκη, Σοϊλέδη, Ντίντακ, Λαμπρόπουλο, Τζανετόπουλο, Κολοβέτσιο, Μάνταλο, Βάργκας, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Βασιλαντωνόπουλο, Πέκχαρτ, Τζεμπούρ και Αραβίδη.

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα