Ζήκος: "Σέβομαι το όνομα και την ιστορία της ΑΕΚ"

Τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε το θέμα της παραίτησής του από την ΑΕΚ εξέφρασε μέσω γραπτής δήλωσής του ο πρώην -πλέον- γενικός διευθυντής των ακαδημιών της "Ένωσης".

Λίγες ώρες μετά από την παραίτησή του από την ΑΕΚ, ο Άκης Ζήκος εξέφρασε μέσω γραπτής δήλωσής του τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε το θέμα.

Αναλυτικά η δήλωση του Άκη Ζήκου: "Σε επιλέγουν για να συνεργαστείς με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές παραστάσεις, διαφορετικές αντιλήψεις όπως επίσης και διαφορετική ηλικία. Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν στον εργασιακό σου χώρο να υπάρχουν διαφωνίες, αντίθετες απόψεις, ακόμη και εντάσεις μεταξύ των συναδέλφων…

Όταν κάποιος εργαζόμενος φτάσει στο σημείο που αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί έτσι ώστε να μπορεί να αποδώσει, παραιτείται. Η αφορμή λίγη σημασία έχει. Γιατί κύριοι που γράφετε στο γνωστό οπαδικό site, αναφέρεστε σε παντελώς ψευδή γεγονότα και με απαξιωτικά σχόλια για τον ρόλο μου τα δύο αυτά χρόνια στην ομάδα.

Αν θέλετε να γράψετε την αλήθεια, γράψτε την αλήθεια αλλιώς αναφερθείτε απλά στο φυσιολογικό της υπόθεσης, όπως ανέλυσα παραπάνω. Εγώ ούτε είχα ούτε έχω σκοπό να μιλήσω για τίποτα το οποίο είναι "οικογενειακή" υπόθεση. Δεν θα το κάνω, γιατί πρωτίστως σέβομαι το όνομα και την ιστορία του συλλόγου -όπου για τρίτη φορά υπηρέτησα- και κατά δεύτερο τον άνθρωπο που μου εμπιστεύθηκε την θέση που μέχρι πρότινος κατείχα.

Μην προσπαθείτε κάθε φορά που αλλάζει η κατεύθυνση του αέρα να αποδείξετε πόσο ΑΕΚ είστε. Οι περισσότεροι γνωρίζουν και έχουν αντιληφθεί ότι με τον τρόπο που λειτουργείτε μόνο ΑΕΚ δεν μπορεί να είστε".

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος ο Ζήκος από την ΑΕΚ!