Ζήτησε να κοουτσάρει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο ο Πογιέτ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ θέλει να ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του στον πάγκο της ΑΕΚ από τον αγώνα της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ζήτησε να κοουτσάρει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο ο Πογιέτ

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ στην Ξάνθη, ο Στέλιος Μανωλάς, όταν ρωτήθηκε σχετικά, ανέφερε ότι ο ίδιος θα οδηγήσει την «Ένωση» στο ντέρμπι της Λεωφόρου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο τα δεδομένα ενδεχομένως και να αλλάξουν, αφού ο νέος προπονητή της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ εξέφρασε την επιθυμία να ξεκινήσει την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας, από το ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής.

Βέβαια για να γίνει αυτό πρέπει στην ΑΕΚ να προλάβουν να φέρουν εις πέρας το γραφειοκρατικό κομμάτι με το συμβόλαιο που θα υπογραφεί την Παρασκευή (30/10). Αύριο θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία του Πογιέτ στα Σπάτα, αυτή θα ξεκινήσει από το πρωί της Παρασκευής. Αρχικά ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς θα τον παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές τον νέο προπονητή και στη συνέχεια ο Ουρουγουανός θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο δεκάλογος του Γκουστάβο Πογέτ

Ανακοίνωσε τον Πογέτ η ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK