Αντιπαράθεση ΠΑΟ με ΟΦΗ, Ολυμπιακό στη λίγκα

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, καθώς και του Ολυμπιακού στο Δ.Σ. της Super League. Καταδίκασαν και οι 18 τα επεισόδια της Λεωφόρου, δεν σχολίασε τα περί "ηθικής αυτουργίας" ο Γιάννης Μώραλης.

Αντιπαράθεση ΠΑΟ με ΟΦΗ, Ολυμπιακό στη λίγκα

Σε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Παναγόπουλου, Κωνσταντίνου από πλευράς Παναθηναϊκού και Πουλινάκη από πλευράς ΟΦΗ, εξελίχθηκε το Δ.Σ. της Super League που συνεδρίασε την Τρίτη. Στον τσακωμό ενεπλάκη και ο Γιάννης Βρέντζος από τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος των Κρητικών κατηγόρησε τους "πράσινους" ότι το Σάββατο στο μεταξύ τους παιχνίδι είχαν τοποθετήσει τριάντα μπράβους που τρομοκρατούσαν τους ανθρώπους του ΟΦΗ, ενώ οι εκπρόσωποι του "τριφυλλιού" αρνούνταν ότι συνέβη κάτι τέτοιο και έκαναν λόγο για άνθρωπο του ΟΦΗ που βρισκόταν στον πάγκο και προκαλούσε την κερκίδα με συνέπεια να αποβληθεί από τον διαιτητή.

Στο σημείο εκείνο, ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε πως "εμείς δεν έχουμε μπράβους στα παιχνίδια μας, δεν είμαστε Ολυμπιακός", για να αντιδράσει ο διευθύνων σύμβουλος των "ερυθρόλευκων" ζητώντας τον λόγο: "Τι είναι αυτά που λέτε κ. Κωνσταντίνου, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να λέτε τέτοια πράγματα;". Επικράτησε ένταση, στην οποία συμμετείχαν κι άλλα μέλη του Δ.Σ. από άλλες ΠΑΕ, η οποία μετά από λίγο εκτονώθηκε.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

" Αναφορικά με επιστολή που μας έστειλε η Nova για τα επεισόδια του Σαββάτου στη Λεωφόρου, οι 18 ομάδες της Super League καταδικάζουμε τα όσα έγιναν και αυτές τις συμπεριφορές. Εκ των πραγμάτων οι δυνατότητες της λίγκας για να πάρει μέτρα, είναι περιορισμένες. Γι' αυτό θα επικοινωνήσουμε με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ώστε να συναντηθούμε, να το συζητήσουμε και να ζητήσουμε καλύτερη οργάνωση και καλύτερα μέτρα.

Δεν θέλω να σχολιάσω την θέση της Nova περί ηθικής αυτουργίας του προέδρου του Παναθηναϊκού. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι στην αντιπαράθεση Nova-ΣΚΑΪ. Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει αυτό γιατί οπλίζονται χέρια ανθρώπων που δεν έχουν καθαρό μυαλό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK