Από μικρός μπαλαδόφατσα ο Πέλκας

O MVP και σκόρερ των δυο εκ των τεσσάρων γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, Δημήτρης Πέλκας, ήταν από μικρός... μπαλαδόφατσα. Δείτε τον πώς ήταν σε μικρή ηλικία όταν κλωτσούσε το τόπι (PHOTOS).

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δύο γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Πέλκας κόντρα στον Παναθηναϊκό, συμβάλλοντας τα μέγιστα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να φτάσει σε μια ευρεία νίκη με 4-0. Ο 24χρονος αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι ο ηγέτης της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου παρά το νεαρό της ηλικίας του, όμως όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.... ήταν από μικρός μπαλαδόφατσα.

Από μικρός μπαλαδόφατσα ο Πέλκας

Πριν καλά - καλά συνειδητοποιήσει πως βρίσκεται πλέον στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, ως ακόμα ένα επίλεκτο μέλος της ακαδημία του "Δικεφάλου", φόρεσε το 2012 τη βαριά φανέλα με το νούμερο 10, έγινε ένας από τους νεότερους σκόρερ του ΠΑΟΚ στα Κύπελλα Ευρώπης και είδε να τον χαρακτηρίζουν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα.

Το βάρος των προσδοκιών που άλλοι έβαλαν στους ώμους τους αποδείχτηκε δυσβάσταχτο, μα όχι ικανό για να ανακόψει την πορεία του. Ο Δημήτρης Πέλκας έκανε ένα βήμα πίσω, συνέχισε να δουλεύει, έβαλε ξανά τα πράγματα στις σωστές βάσεις και επανήλθε. Γεννημένος το 1993, ο Πέλκας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, προτού τον εντοπίσει ο ΠΑΟΚ στις ακαδημίες του οποίου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Από μικρός μπαλαδόφατσα ο Πέλκας

Το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14 δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου σε 18 συμμετοχές σημείωσε επτά γκολ και τη σεζόν 2014-15 ακολούθησε ο δανεισμός του στην πορτογαλική Βιτόρια Σετούμπαλ.

Στην Primeira Liga, ο Πέλκας πήρε ευκαιρίες να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και γύρισε πιο δυνατός κι έτοιμος προκειμένου να παλέψει για την καθιέρωσή του στον ΠΑΟΚ με τον οποίο ανανέωσε τη συνεργασία του μέχρι το 2018.

Από μικρός μπαλαδόφατσα ο Πέλκας

Η σεζόν 2015-16 ήταν η πρώτη γεμάτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ. Ο Ιγκόρ Τούντορ αρχικά, αλλά και ο Βλάνταν Ίβιτς στην συνέχεια, τον εμπιστεύτηκαν και ο νεαρός μέσος έκλεισε την σεζόν με 48 συμμετοχές, 3.545 αγωνιστικά λεπτά, εννέα τέρματα και οκτώ ασίστ. Πλέον είναι αρχηγός, βασικό μέλος της ενδεκάδας, ενώ κατέκτησε πέρυσι και τον πρώτο τίτλο της καριέρας του, το κύπελλο Ελλάδας. Πλέον στοχεύει στο... πρωτάθλημα.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

* Στοιχεία από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK