Αποδοκιμασίες κατά του... απόντος Κοντονή σε ξενοδοχείο

Οπαδοί του Παναθηνακού θέλησαν να αποδοκιμάσουν τον Σταύρο Κοντονή σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Αποδοκιμασίες κατά του... απόντος Κοντονή σε ξενοδοχείο

Να αποδοκιμάσουν τον Σταύρο Κοντονή επιχείρησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ήταν προγραμματισμένο να δώσει το παρόν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ, ωστόσο τελικά απουσίασε.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού πάντως (περίπου 50), που δεν είχαν πληροφορηθεί την εξέλιξη, εισήλθαν στην αίθουσα της εκδήλωσης και φώναξαν συνθήματα κατά του Υφυπουργού και κατά του Παναθηναϊκού την ώρα που μιλούσε ο Δημήτρης Δημητρίου.

 

Ακούστηκαν επίσης συνθήματα κατά του Γιώργου Μποροβήλου (που ήταν παρών) και της ελληνική διαιτησίας.

Εν συνεχεία παρέμειναν έξω από το χώρο του ξενοδοχείο. Το πλήθος ανέρχεται στα 400 περίπου άτομα και η μεγάλη πλειοψηφία του οποίου κατευθύνεται στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ