Αποδοκιμασίες κατά του... απόντος Κοντονή σε ξενοδοχείο

Οπαδοί του Παναθηνακού θέλησαν να αποδοκιμάσουν τον Σταύρο Κοντονή σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Αποδοκιμασίες κατά του... απόντος Κοντονή σε ξενοδοχείο

Να αποδοκιμάσουν τον Σταύρο Κοντονή επιχείρησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ήταν προγραμματισμένο να δώσει το παρόν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ, ωστόσο τελικά απουσίασε.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού πάντως (περίπου 50), που δεν είχαν πληροφορηθεί την εξέλιξη, εισήλθαν στην αίθουσα της εκδήλωσης και φώναξαν συνθήματα κατά του Υφυπουργού και κατά του Παναθηναϊκού την ώρα που μιλούσε ο Δημήτρης Δημητρίου.

 

Ακούστηκαν επίσης συνθήματα κατά του Γιώργου Μποροβήλου (που ήταν παρών) και της ελληνική διαιτησίας.

Εν συνεχεία παρέμειναν έξω από το χώρο του ξενοδοχείο. Το πλήθος ανέρχεται στα 400 περίπου άτομα και η μεγάλη πλειοψηφία του οποίου κατευθύνεται στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου.

brexit ΙΔΡΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ

Βρετανία κλείσε την πόρτα και γρήγορα

Να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ζητούν ομόφωνα οι έξι ιδρυτικές χώρες της ΕΕ. Δεν θέλουν να παίξουν το παιχνίδι "της γάτας με τον ποντίκι", αξιώνοντας αντικατάσταση του Βρετανού πρωθυπουργού... με τη διαδικασία του κατεπείγοντος

brexit BREXIT

Το κυνικό σχέδιο Σόιμπλε για Ε.Ε. και Brexit

Σύμφωνα με το σχέδιο δεν θα επιτραπεί "κανένας αυτοματισμός" προκειμένου να έχει η Μ. Βρετανία "πρόσβαση στην ενιαία / εσωτερική αγορά της Ε.Ε.". Εάν μπορούσε να απολαμβάνει στο μέλλον εκτεταμένα πλεονεκτήματα χωρίς να είναι μέλος της Ε.Ε. αυτό θα μπορούσε να βρει μιμητές κάτι που το Βερολίνο δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Πρώτη Σελίδα