Αποχώρησε η ΑΕΚ από το Δ.Σ. της Super League!

Επεισοδιακό ήταν το Δ.Σ. της Super League, αφού ο πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος ζήτησε από τους εκπροσώπους της ΑΕΚ να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση ως παρατηρητές, καθώς δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία της Super League.

Αποχώρησε η ΑΕΚ από το Δ.Σ. της Super League!

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ, δηλαδή ο πρόεδρος Βαγγέλης Ασλανίδης και ο νομικός σύμβουλος Χάρης Γρηγορίου, αποχώρησαν από την πρώτη συνεδρίαση της του Δ.Σ. της Super League, αφού ο Γιώργος Μποροβήλος τους μήνυσε ότι δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία.

Παρά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της "Ένωσης", την αντίθετη άποψη αρκετών ΠΑΕ, αλλά και τη γνωμάτευση του νομικού συμβούλου της Super League Γιάννη Οικονομάκη, ο οποίος υποστήριξε πως η ΑΕΚ μπορούσε να συμμετάσχει κανονικά αφού έχει καταθέσει όλα τα έγγραφα και έχει πάρει αδειοδότηση βάσει του άρθρου 5 του καταστατικού, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής επέμεινε στην αρχική του απόφαση.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ